Winterworkshop

Denken, Voelen en Zijn

Kennismaken met Rebalancing

In de winter is het tijd voor inkeer, rust en nieuwe plannen. In deze workshop krijg je de gelegenheid om je te bezinnen, om te luisteren naar je lichaam en je innerlijke stem. De opgedane inzichten en hervonden energie neem je weer mee je leven in. Als kiemen voor de komende lente die het leven in de natuur tot een nieuwe bloei brengen.

We zijn in de loop van ons leven gewend geraakt aan patronen van vooral denken en handelen. Dat leidt meestal tot een leven met minder bewustzijn over wat je voelt, wie je bent, en wat je eigenlijk wilt.  In je lichaam hebben die patronen een fysieke afdruk gekregen in de vorm van spanning en verkramping, of afwezigheid en contactloosheid.

Door je lichaam als ingang te nemen, kun je je patronen onderzoeken. Hierdoor krijg je meer zelfinzicht en een dieper contact met je gevoel en je potentie voor groei. Vaak voel je je hierdoor meer ontspannen, aanwezig, vitaler en bewuster. Je zal je denken meer kunnen ‘besturen’.

De Winterworkshop biedt een rijke kennismaking met Rebalancing. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden of als onderdeel van het Rebalancing Atelier en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar.

 

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De winterworkshop vindt plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten. Als je je kamer of campeerplek minimaal 14 dagen van te voren boekt, krijg je vroegboekkorting! Klik op de button om naar de boekingspagina te gaan.

 

 

Winterworkshop

Winterworkshop - Denken, Voelen en Zijn
Vrijdag 17 februari t/m zondag 19 februari 2023
Vrijdag 9.30u t/m zondag 17.30u
Begeleiding: Sabine Kuypers, John van der Rest
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 699
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.