Winterworkshop

Denken, Voelen en Zijn

Kennismaken met Rebalancing

In de winter keert de natuur naar binnen. In deze workshop volgen wij deze beweging. Drie dagen los van je dagelijks leven, heb je de gelegenheid om je te bezinnen, om te luisteren naar je innerlijke stem en de wijsheid van je lichaam. De opgedane inzichten en hervonden energie neem je weer mee je leven in. Als de kiemen van de komende lente die het leven in de natuur vernieuwen en tot een nieuwe bloei brengen.

In de loop van ons leven zijn we gewend geraakt aan patronen van vooral denken en handelen. Voor veel van ons leidt dat tot een leven met minder bewustzijn over wat je voelt,  wie je bent en wat je eigenlijk wilt.  In ons lichaam hebben die patronen een fysieke afdruk gekregen in de vorm van spanning en verkramping, of afwezigheid en contactloosheid.

Door het lichaam als ingang te nemen, kunnen we deze patronen onderzoeken. Een combinatie van zelfonderzoek en lichaamswerk geven je meer zelfinzicht en een dieper gevoelscontact met jezelf, waardoor je lichaam kan ontkrampen en je vitaler en bewuster aanwezig kunt zijn.

De Winterworkshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden of als onderdeel van het Rebalancing Atelier.

 

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De winterworkshop vindt plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Om gebruik te maken van de vroegboekkorting, boek minimaal 14 dagen van te voren!! Klik hier voor meer informatie en de kosten.

Winterworkshop

Winterworkshop Denken, Voelen en Zijn
Vrijdag 17 februari t/m zondag 19 februari 2023
Vrijdag 9.30u t/m zondag 17.30u
Begeleiding: Sabine Kuypers, John van der Rest
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.