Van Denken naar Voelen naar Zijn

Kennismaken met Rebalancing

In de winter keert de natuur naar binnen. In deze Winterworkshop volgen wij deze beweging naar binnen: 4 dagen los van je dagelijks leven heb je de gelegenheid om je te bezinnen, om te luisteren naar je innerlijke stem en de wijsheid van je lichaam.

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten en in de loop van ons leven zijn we gewend geraakt aan patronen van denken, voelen en handelen. Voor veel van ons leidt dat tot een leven met minder bewustzijn van wat je voelt en van wie je bent en van wat je eigenlijk wilt. In ons lichaam hebben die patronen een fysieke afdruk gekregen in de vorm van spanning en verkramping of afwezigheid en contactloosheid.

Door het lichaam als ingang te nemen kunnen we deze patronen onderzoeken. De combinatie van zelfonderzoek en lichaamswerk geven je meer zelfinzicht en een dieper gevoelscontact met je lichaam waardoor je lichaam kan ontkrampen en je vitaler en bewuster aanwezig kunt zijn. De opgedane inzichten en hervonden energie neem je weer mee je leven in. Als de kiemen van de komende lente die het leven in de natuur vernieuwen en tot een nieuwe bloei brengen.

De Winterworkshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Inspiratiejaar. De workshop maakt deel uit van het Rebalancing Atelier of kan als op zich staande workshop gevolgd worden.

INFO
Begeleiders: Alice Stenneberg en Sabine Kuijpers
Data: Donderdag 16 t/m 19 januari 2020
Locatie: Het Land van Nu, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: do. 10.30 uur t/m zo. 16.00 uur
Kosten: € 550,- (incl. accommodatie en maaltijden)
Verblijf:  In twee- of driepersoonskamer met eigen douche en toilet. Er zijn een aantal éénpersoonskamers die  gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.