Van Denken naar Voelen naar Zijn

Kennismaken met Rebalancing

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten. In de loop van ons leven zijn we gewend geraakt aan patronen van vooral denken en handelen. Voor veel van ons leidt dat tot een leven met minder bewustzijn over wat je voelt, wie je bent en wat je eigenlijk wilt. In ons lichaam hebben die patronen een fysieke afdruk gekregen in de vorm van spanning en verkramping, of afwezigheid en contactloosheid.

Door het lichaam als ingang te nemen, kun je weer meer gaan voelen en kun je je patronen onderzoeken. Een combinatie van zelfonderzoek en lichaamswerk geven je meer zelfinzicht en een dieper gevoelscontact met jezelf, waardoor je lichaam kan ontkrampen en je vitaler en bewuster door het leven kunt gaan. Je krijgt weer contact met je natuurlijke, onbezorgde staat van zijn.

De Winterworkshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden of als onderdeel van het Rebalancing Atelier.

Uiteraard houden wij, als dat nog nodig is, rekening met de Coronamaatregelen! Zie Rebalancing in Coronatijd.

Verblijf reserveren op Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

Nadat wij 20 jaar onze meerdaagse workshops, het inspiratiejaar en de andere jaren van de opleiding, in Siddeburen (Groningen) hebben gegeven, verhuizen we nu naar landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, waar we het nieuwe thuis van de Rebalancing School gaan maken.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met een link om je verblijf te reserveren!

Winterworkshop

Winterworkshop - Van Denken naar Voelen naar Zijn
Vrijdag 19 februari t/m zondag 21 februari 2021
Begeleiding: Sabine Kuypers, Alice Stenneberg
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja