Rebalancing Winter Stilte Retraite 

In stilte jezelf ontmoeten

Retraite betekent letterlijk afzondering. Je even afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag. Tijd om in stilte naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Daar zijn de wintermaanden bij uitstek voor geschikt.  De winter is een tijd voor naar binnenkeren en reflecteren.

Dit doen we in de prachtige omgeving van Retreat Center The Land of Now. De retraite biedt je de gelegenheid om te ervaren hoe het is om stil te staan bij de betekenis van stilte voor jou, welke weerstanden en aannames ontmoet je. Hoe is het om even helemaal niets te moeten, je dagelijkse verplichtingen los te laten, niet hoeven rennen en vliegen. Geen afleiding door telefoons, sociale media, kranten en TV. Dagen om jezelf te bezinnen in stilte.

Omdat er in ons leven vaak zo veel drukte is en weinig stilte, is het voor veel mensen best lastig om een aantal dagen in stilte te zijn. Wanneer de drukte om je heen wegvalt dan merk je in eerste instantie op hoeveel drukte er is in je eigen hoofd en onrust en spanning in je lichaam.

Tijdens de retraite wisselen we de periodes van stille zit-en loopmeditatie af met yoga, zelfonderzoek, lichaamswerk, dans en beweging. Daardoor kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam en zal je merken dat er meer ruimte komt om in stilte, Hier en Nu, te zijn.

 

INFO
Begeleiders:  Inge Delforterie en Alice Stenneberg 
Datum:  zondagavond 24 t/m woensdag 27 februari 2019
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: zo. 19.00 uur t/m wo. 16.00 uur
Kosten:  € 450,- (incl. accommodatie en heerlijke vegetarische maaltijden)
Verblijf:  In twee- of driepersoonskamer met eigen douche en toilet. Er zijn een aantal éénpersoonskamers die  gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Deze retraite is voor iedereen toegankelijk.

 

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.