Wilko Iedema

Master en Gast-trainer

In zijn praktijk SAMO in Amstelveen begeleidt Wilko cliënten met een grote diversiteit aan levensvragen en problematiek. Thema’s als angst, woede, burn-out, hoog-sensitiviteit, verlies en rouw, liefde en relateren, fysieke klachten, innerlijk kind- en familie issues zijn hiervan voorbeelden.

Wilko is master en senior gastdocent, en heeft jarenlang als docent en hoofddocent les gegeven aan de Rebalancing School, hij begeleidt sinds meer dan 20 jaar praktiserende Rebalancers en geeft workshops op het gebied van o.a. woede en angst.

Wilko is ervaringsdeskundig en durft met liefde, vertrouwen, empathie en eerlijkheid contact te maken, aan te pakken en tot het hart van de zaak door te dringen.

Door zijn bezieling en onbegrensde nieuwsgierigheid blijft het Rebalancing Lichaamswerk zich ontvouwen, vernieuwen en ontwikkelen.

Van Denken naar Voelen, en van Voelen naar Zijn is hem op het lijf geschreven.

Opleidingen

Wilko heeft trainingen gedaan op het gebied van Emotioneel Lichaamswerk en Bewustzijn, waaronder; Rebalancing, Zen Shiatsu, Arun Conscious Touch, Arun Thai Bodywork, Rebirthing, Osho Counseling, Osho Meditatie Begeleiding, The School for the Work of Byron Katie, Primal Deconditioning….

Collega’s over hem
Wilko is een sensitieve man die met liefde durft aan te pakken en door te dringen. Lastige thema’s zal hij niet uit de weg gaan. Wilko heeft veel levenservaring en nodigt daarmee anderen uit. Wilko is een vakman in het begeleiden van individuen en groepen. Zijn passie en oneindige liefde voor Rebalancing inspireert anderen.

“Rebalancing leert je om via je lichaam liefdevol contact te maken met wat je voelt, en hierop te vertrouwen. Die belichaming maakt je menselijk, en integreert denken, gevoel en zijn…”

Email
wilko@rebalancing.nl

Telefoon
06-31640933

Website
samo-rebalancing.nl