Vrouwenretraite

Het Mysterie van de vrouwelijke energie

Vrouwenretraite – jouw eigen onderzoek

 

Samen met een groep vrouwen ga je op onderzoek naar jouw vrouwelijkheid, naar wat het voor jou betekent om vrouw te zijn.

Er zijn veel ideeën, normen en idealen over vrouwelijkheid. Vele ervan komen vanuit een eeuwenlange, mannelijk dominante blik, de male gaze. Op elke vrouw heeft die veel invloed gehad, waardoor we vaak onze vrouwelijke energie zijn gaan terughouden.

Wat ga je ontdekken over jezelf en over jouw vrouwelijkheid als we de invloeden van de mannelijke blik en ideeën er tijdelijk vanaf halen?

Er zijn veel facetten, veel vrouwentypes: meisje, moeder, heks, warrior, hoer, bitch, wijze vrouw etc. Elk met hun eigen sfeer en energie in heel uiteenlopende vormen: lijfelijk, zinnelijk, sensueel; ontvankelijk, vloeibaar, versmeltend; aards, woest, krachtig; kwetsbaar, koesterend, geborgen; diep, wijs, verbonden met het geheel.

Wat komt er tevoorschijn bij jou, als je gedragen en aangemoedigd wordt door een zusterschap van vrouwen om je heen? Wie of wat wordt er dan geboren? En hoe voelt het om dit door je heen te laten bewegen, ermee te ademen, dansen, onderzoeken, aanraken, spelen, ontmoeten, te zijn?

Zoveel vrouwen, zoveel kleuren vrouwelijke energie. Je wordt uitgenodigd om jouw eigenheid, waarachtigheid, echtheid, flow en liefde te gaan ontdekken. Vanuit je hart je te verbinden met je buik. Zichtbaar te worden met jouw vrouwelijke energie in de veilige setting van deze retreat in de aanwezigheid van andere vrouwen.

Wat een feest kan het zijn om samen te proeven aan hoe het is om zo op aarde te zijn, om zo te leven en om zo andere vrouwen en mannen te ontmoeten. We hebben je er graag bij!

We gebruiken werkvormen zoals meditatie, bodyflow, stilte, zachte aanrakingen, dans en systemisch werk.Verder uithangen we met elkaar uit, hoeven we niets en delen we elkaars ervaringen om onze diversiteit te ontdekken en herkennen.

 

Inge, Jaya en Alice

 

 

 

 

 

 

 

Informatie met betrekking tot overnachting:

Locatie: Meeuwenveen, gebouw 1, Havelte De workshop is residentieel.
Kosten: De kosten voor het weekend zijn inclusief vol pension en verblijf.

Vrouwenretraite

Vrouwenretraite: Het mysterie van de vrouwelijke energie
Vrijdag 7 april t/m zondag 9 april 2023
Inloop vrijdag vanaf 9.30u, start 10.00u.
Afronding zondag rond 16.30u.
Begeleiding: Jaya Esther Schenkel, Inge Kraan, Alice Stenneberg
Lokatie: Havelte, Groepsaccommodatie Meeuwenveen
Kosten: € 545
Deze workshop is toegankelijk voor alle vrouwen die zich ‘geroepen’ voelen en die enige ervaring met lichaamswerk, zelfonderzoek en/of bewustzijnswerk hebben.


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.