Vragenronde

16.30-17.00/17.15 uur door Inge Delforterie en Emile Rahi Buring: Vragenronde over de activiteiten in de Rebalancing School, zoals Workshops, het Inspiratiejaar en de opleiding

Voor eenieder die geïnteresseerd is in een nadere kennismaking met een van de activiteiten die wij als Rebalancing School aanbieden, is er een bijeenkomst waar je al je vragen over wat wij doen kunt stellen. Of je nu een van onze 1 of meerdaagse Workshops wilt doen, of meer wilt weten over het Inspiratiejaar, als jaartraining of als 1e jaar van de Beroepsopleiding.Ook over de opleiding tot Rebalancer vertellen we je graag meer.

De 2 jaren opleiding, die volgen op het Inspiratiejaar, zijn bedoeld voor mensen die in de praktijk willen werken met Rebalancing, toegepast in eigen vakgebied of werk of als Rebalancer, of die verder willen gaan met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is een grote verrijking van je persoonlijk leven en persoonlijk proces en een waardevolle aanvulling op bestaande beroepen waarbij met mensen gewerkt wordt (zoals coach, psycholoog, medicus, masseur, maar ook als manager etc.).