Van Denken naar Voelen (naar Zijn)

2018

Winterworkshop: 15 t/m 18 februari 2018
Met Alice Stenneberg en Kirsten Storm

Een introductie in Rebalancing

Onze lichaam en geest raken in de loop van ons leven gewend aan kramp. In deze workshop leer je, door je lichaam als ingang te nemen, dat nader te onderzoeken, je bewust te worden van je patronen die hebben geleid tot een leven met minder bewustzijn van wat je voelt en van wie je bent.

De lichaamsgerichte benadering van Rebalancing leert je de kramp te ontspannen. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert je perceptie en opent nieuwe dimensies. Het helpt je van een staat van denken naar bewust voelen te gaan en van voelen naar zijn. Door bewust aanwezig te zijn in je lichaam – en het denken slechts als dienend instrument te gebruiken – wordt iedere ervaring in je lichaam een opening naar de innerlijke wereld, naar zelfinzicht en vrijheid.

Deze workshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop kan deel uitmaken van het Rebalancing Atelier of als op zich staande workshop gevolgd te worden.

Data: 15 t/m 18 februari 2018
Locatie: Het Land van Nu, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: do. 10.30 uur t/m zo. 16.00 uur
Kosten: € 550,- (incl. accommodatie en maaltijden)

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding!

Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden