Senior docent

Sabine heeft een Rebalancing praktijk in Oegstgeest (ZH) en in Ruinen (Dr.).

Haar speciale interesse gaat uit naar ‘het roepen van de ziel’,  hooggevoeligheid, durven ‘zijn’, belichaming, expressie en vrouwelijke (oer)kracht, de natuur, meditatie, sjamanisme en energetisch en diep lichaamswerk vanuit zielscontact.

Opleidingen
Rebalancing, jaartrainingen sjamanisme, systemisch werken via het lichaam, medicijnwerk, healing, familieopstellingen, stemwerk, meditatie, medische basiskennis. Op dit moment volgt zij de opleiding Primal Somatic Traumahealing.

Collega’s over haar
Sabine heeft een groot hart voor mensen, heeft een natuurlijke intuïtie, is onbevooroordeeld en een gevoelsmens met diepgang. Zij durft mensen te confronteren en doet dat op een manier waarbij haar liefde voor, en betrokkenheid bij, de persoon zo voelbaar zijn, dat dit spiegelen makkelijk te accepteren is en een verrijking brengt. Sabine is een bijzonder gevoelige vrouw die met veel humor en lichtheid naast je wil staan.

“Rebalancing is een ontdekkingsreis naar je diepste kern, naar jezelf, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kan staan.” 

Email
Sabine@rebalancing.nl 

Telefoon
06-22 23 23 74

Website
hierbenje.nu