Senior gastdocent en oprichter School

Jeanine is samen met Rob Merkx en Barbara van Rooyen de oprichter van de Rebalancing School in Nederland. Naast haar gastdocentschap geeft Jeanine leiding aan de organisatie van de Rebalancing Masterclasses. Ook werkt zij individueel met mensen in haar praktijk in Doesburg.

Haar interesse gaat uit naar deep-tissue werk, zelfonderzoek, overdracht en tegenoverdracht en het werken met bewustzijn naar pijngebieden. ‘Van identificatie naar essentie’ is de basis van waaruit zij werkt.

Opleidingen
Rebalancing opleiding en trainingen op het gebied van emotioneel lichaamswerk en bewustzijn. Opleiding psychotherapie aan de School voor Zijnsoriëntatie, Avatar Master training en Boeddhistische meditatietraining en scholing.

Collega’s over haar
Jeanine heeft een gulle aardse wijsheid die zich manifesteert in haar manier van werken. Ze is een vakvrouw met veel ervaring in lichaamswerk, supervisie en lesgeven. Haar lesgeven is inspirerend en nodigt uit om tot meer diepte en inzicht te komen. Met groot gemak en compassie weet ze mensen te begeleiden in het vrijgeven van gebieden die lang verscholen waren.

“Het mooie aan Rebalancing is te leren dat overgave aan alles wat zich voordoet het ervaren vrij maakt en het leven vol en kleurrijk en verbonden doet zijn.”

Email
jeanine@rebalancing.nl