Office manager en coördinator/docent Masterclasses

Hanneke heeft een eigen praktijk Be-in-Touch in Utrecht samen met haar partner Rebalancer Henk Doomernik. Zij zijn ook allebei werkzaam in sport- en leefstijlcentrum De Mix in Nieuwegein.

Haar interesse gaat uit naar het werken vanuit aanwezigheid om daarmee mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Van daaruit kan er meer ruimte ontstaan voor vitaliteit, energie en levensvreugde.

Hanneke heeft met veel enthousiasme en energie de taak van het secretariaat van de School op zich genomen. Zij heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamcoördinator in de professionele zakelijke (Triodos en Rabo Bank) dienstverlening.

Opleidingen
Trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder de Opleiding Rebalancing, Masterclasses, Medische Basiskennis, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject.

Collega’s over haar
Hanneke bemant op een bevlogen, professionele en daadkrachtige wijze het secretariaat. In de communicatie met studenten en deelnemers wordt ze ervaren als warm, toegankelijk en vertrouwensvol. Ze heeft oog voor detail en kan snel actie ondernemen, zowel op menselijk als organisatorisch vlak. Hanneke is de spil van de School en is steun en toeverlaat voor het hele team.

‘Rebalancing raakt alles/Touché Tout! Rebalancing neem ik mee in alle facetten van mijn leven door in contact met mezelf te zijn in mijn omgeving en daardoor met de mensen om mij heen. Ik ben gestart met de Rebalancing opleiding omdat mijn leven behoorlijk ontwricht was door Torticollis Spasmodica. Ik had de behoefte om naar mezelf kijken en onderzoek te doen wat dit mij kon vertellen anders dan dat het een neurologische klacht is. Rebalancing en Myofascial lichaamswerk betekenen voor mij ‘Kwaliteit van Leven’!

Email
info@rebalancing.nl

Telefoon
06 24 53 53 73

Website
www.be-in-touch.nl