Hoofddocent en Directeur

Emile Rahi’s interesse gaat uit naar de relatie tussen lichamelijke ontspanning, energie en authentiek leven en hij is gefascineerd door stilte.

Samen met Inge Delforterie is hij met veel enthousiasme en energie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de School.

Opleiding
Rebalancing, Somatic Experiencing en Ademwerk. Trainingen: Trager Approach, Myofascial Energetic release, emotioneel lichaamswerk, innerlijk kindwerk, psychosynthese, geweldloze communicatie, boeddhisme en meditatie.

Collega’s over hem
Emile Rahi is een nieuwsgierige, energieke en invoelende man. Hij heeft het vermogen mensen oordeelloos waar te nemen en hen creatief uit te nodigen om te tevoorschijn te komen. Hij ondersteunt het groepsproces met zijn actieve, verfrissende bijdrage en een warm hart voor het proces van de deelnemers. Emile Rahi brengt in zijn lesgeven een gezonde balans tussen serieus en humor. Hij is een heel goede lichaamswerker met veel passie voor het vak.

“ Rebalancing is een ontmoeten van dat wat er werkelijk is in ons en hier zonder oordeel mee zijn. Via het lichaam openen voor onze ware essentie, wie we van nature zijn.”

Email
emile@rebalancing.nl 

Telefoon
06-34746116

Website
emileburing-rebalancing.nl