Coördinator/begeleider Masterclasses

Charlotte heeft een praktijk in Deventer voor Rebalancing en Trager Approach.

Zij begeleidt mensen bij hun zoektocht naar waarachtigheid, ontspanning en het omarmen van het leven. Wegwijs worden in jezelf, luisteren naar ongemak en verlangen en steeds meer in een flow komen als hoofd, hart en handen op elkaar zijn afgestemd. De natuurgeneeskundige in Charlotte wordt gefascineerd door het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de kracht van de geest. Oneindige mogelijkheden die in het lichaamswerk tot uitdrukking komen.

Opleidingen
Academie voor Natuurgeneeskunde, Energiewerk, Rebalancing School, Watsu, Avatar, Trager Approach, Jaartraining Centrum voor Tantra A’dam, Ademopleiding.

Collega’s over haar
Charlotte is waarachtig, krachtig en een invoelende vrouw met een warm hart. Zij heeft een frisse inbreng met veel aandacht voor zorgvuldigheid, rechtvaardigheid en zuiverheid. Zij is in staat het geheel te overzien en is bewust van wat er nodig is voor eenieder. Charlotte heeft het vermogen mensen open en oordeelloos waar te nemen en benadert hen doortastend en respectvol.

Liefdevol luisteren naar je lichaam is een poort naar voelen, naar zijn en waarachtigheid. Een ingang naar je eigen essentie. En van daaruit leven is verrijkend, verdiepend, verbindend en zingevend. Magische mogelijkheden die blijven verrassen en verwonderen!”

Email
Charlotte@rebalancing.nl 

Telefoon
06 – 36 16 07 49, 0570-595722

Website
www.charlotteleenen.nl