Retraite: Jouw weg naar Binnen

Een ontmoeting met Jezelf

Retraite betekent letterlijk afzondering. Je even afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag. Tijd om naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Daar is de winter bij uitstek geschikt voor. In de winter keert de natuur naar binnen. Een fijne tijd om jezelf weer in rust te ont-moeten.

Dit doen we in de prachtige omgeving van Retreat Center The Land of Now. De retraite biedt je de gelegenheid om te ervaren hoe het is om even helemaal niets te moeten, je dagelijkse verplichtingen los te laten, niet te hoeven rennen en vliegen. Geen afleiding door telefoons, sociale media, kranten en TV. Dagen om jezelf te bezinnen.

Dat doen we met meditatie, stilte, zelfonderzoek, lichaamswerk en beweging.

Tijdens de retraite wisselen we de periodes van stille zit-en loopmeditatie af met yoga, zelfonderzoek, lichaamswerk, dans en beweging. Daardoor kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam en zul je merken dat er meer ruimte komt om jezelf te ontmoeten en om onbekommerd jezelf te zijn, Hier en Nu.

Wat extra toelichting!
We ontvangen je op zondagavond. Deze avond geven we uitleg over praktische zaken en lichten we het mediteren, dagrooster e.d. verder toe. Er is ruimte voor het stellen van vragen en we zullen een kennismakingsrondje doen. Daarna zijn we in stilte. We zullen deze dagen zoveel mogelijk in stilte zijn. De stilte is dus niet alleen tijdens de meditaties, maar ook tussen de programma onderdelen door, behalve als we eventueel zelfonderzoek gaan doen en uiteraard tijdens instructies voor het programma onderdeel. Natuurlijk is het wel  mogelijk om  met Inge of Alice wat te overleggen, wanneer je daar, om wat voor reden dan ook, behoefte aan hebt. 

 

Rebalancing Retraite

Rebalancing Retraite, Jouw Weg naar Binnen
Zondag 20 december t/m woensdag 23 december 2020
Begeleiding: Inge Delforterie, Alice Stenneberg
Lokatie: Siddeburen, Retreat Centre The Land of Now
Kosten: € 495
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Ja
Ja Nee
Ja