Retraite: Jouw weg naar Binnen

Een ontmoeting met Jezelf

Retraite betekent letterlijk afzondering. Je even afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag. Tijd om naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Daar is de winter bij uitstek geschikt voor. In de winter keert de natuur naar binnen. Een fijne tijd om jezelf weer in rust te ont-moeten.

Dit doen we in de prachtige omgeving van Retreat Center The Land of Now. De retraite biedt je de gelegenheid om te ervaren hoe het is om even helemaal niets te moeten, je dagelijkse verplichtingen los te laten, niet te hoeven rennen en vliegen. Geen afleiding door telefoons, sociale media, kranten en TV. Dagen om jezelf te bezinnen.

Dat doen we met meditatie, stilte, zelfonderzoek, lichaamswerk en beweging.

Tijdens de retraite wisselen we de periodes van stille zit-en loopmeditatie af met yoga, zelfonderzoek, lichaamswerk, dans en beweging. Daardoor kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam en zul je merken dat er meer ruimte komt om jezelf te ontmoeten en om onbekommerd jezelf te zijn, Hier en Nu.

Wat extra toelichting!
We ontvangen je op zondagavond. Deze avond geven we uitleg over praktische zaken en lichten we het mediteren, dagrooster e.d. verder toe. Er is ruimte voor het stellen van vragen en we zullen een kennismakingsrondje doen. Daarna zijn we in stilte. We zullen deze dagen zoveel mogelijk in stilte zijn. De stilte is dus niet alleen tijdens de meditaties, maar ook tussen de programma onderdelen door, behalve als we eventueel zelfonderzoek gaan doen en uiteraard tijdens instructies voor het programma onderdeel. Natuurlijk is het wel  mogelijk om  met Inge of Alice wat te overleggen, wanneer je daar, om wat voor reden dan ook, behoefte aan hebt. 

 

INFO
Begeleiders:  Inge Delforterie en Alice Stenneberg 
Datum: zondagavond 20 t/m woensdag 23 december 2020
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: zo. 19.00 uur t/m wo. ca. 17.00 uur
Kosten:  € 495,- (incl. accommodatie en heerlijke vegetarische maaltijden)
Verblijf:  In twee- of driepersoonskamer met eigen douche en toilet. Er zijn een aantal éénpersoonskamers die  gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Heb je vragen, neem dan contact op met Inge Delforterie of Alice Stenneberg 

Deze retraite is voor iedereen toegankelijk, ervaring met bijv. meditatie is niet noodzakelijk.

 

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.