Rebalancing Stilte Retraite: Jouw Weg naar Binnen

Een ontmoeting met Jezelf

Retraite betekent letterlijk afzondering. Je even afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag. Tijd om naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Daar is de winter bij uitstek geschikt voor. In de winter keert de natuur naar binnen. Een fijne tijd om jezelf weer in rust te ont-moeten.

Dit doen we in de prachtige omgeving van de bossen van Landgoed Venwoude in Lage Vuursche (Utrecht). De retraite biedt je de gelegenheid om te ervaren hoe het is om even helemaal niets te moeten, je dagelijkse verplichtingen los te laten, niet te hoeven rennen en vliegen. Geen afleiding door telefoons, sociale media, kranten en TV. Dagen om jezelf te bezinnen.

Dat doen we met meditatie, stilte, zelfonderzoek, lichaamswerk en beweging.

Tijdens de retraite wisselen we de periodes van stille zit-en loopmeditatie af met yoga, zelfonderzoek, lichaamswerk, dans en beweging. Daardoor kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam en zul je merken dat er meer ruimte komt om jezelf te ontmoeten en om onbekommerd jezelf te zijn, Hier en Nu.

Wat extra toelichting!
We ontvangen je op zondagochtend. We starten met een uitleg over praktische zaken en lichten we het mediteren, dagrooster e.d. verder toe. Er is ruimte voor het stellen van vragen en we zullen een kennismakingsrondje doen. Daarna zijn we in stilte. We zullen deze dagen zoveel mogelijk in stilte zijn. De stilte is dus niet alleen tijdens de meditaties, maar ook tussen de programma onderdelen door, behalve als we eventueel zelfonderzoek gaan doen en uiteraard tijdens instructies voor het programma onderdeel. Natuurlijk is het wel  mogelijk om  met Inge of Alice wat te overleggen, wanneer je daar, om wat voor reden dan ook, behoefte aan hebt. 

In december 2020 is de Retraite 2 dagen, in 2021 3 dagen.

Uiteraard houden wij, als dat nog nodig is, rekening met de Coronamaatregelen! Zie ook Rebalancing in Coronatijd.

Verblijf reserveren op Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

Nadat wij 20 jaar onze meerdaagse workshops, het inspiratiejaar en de andere jaren van de opleiding, in Siddeburen (Groningen)  hebben gegeven, verhuizen we nu landgoed Venwoude.Venwoude is een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche in het midden van Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, waar we het nieuwe thuis van de Rebalancing School gaan maken.

Je verblijf (verplicht) boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. De kosten voor een overnachting bedragen: € 50,43 voor een 1-persoonskamer; € 39,53 voor een 2-persoonskamer; € 23,18 voor een campingplaats (met eigen tent of camper). Het is ook mogelijk een voorovernachting te reserveren.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met een link om je verblijf te reserveren!

Rebalancing Stilte Retraite

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen
2020

December
Zondag 20 december t/m maandag 21 december
Rebalancing Stilte Retraite, Jouw Weg naar Binnen
Begeleiding: Inge Delforterie, Alice Stenneberg
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 420

2021

November
Zondag 28 november t/m dinsdag 30 november
Begeleiding: Inge Delforterie, Alice Stenneberg
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja