Rebalancing Mannenweekend

In 2021 komen mannelijke Rebalancingstudenten en afgestudeerde Rebalancers voor het eerst samen tijdens een speciaal weekend: hét Rebalancing weekend voor mannen.

We willen met elkaar een samenzijn creëren waarin mannelijke Rebalancers en de huidige mannelijke studenten uit alle 3 de lesjaren samenkomen, om te delen, te verbinden en te onderzoeken. In een ongedwongen sfeer, midden in de natuur. Herkenbare Rebalancing-structuren, zoals meditatie, zelfonderzoek, lichaamswerk en dans geven het weekend opbouw en richting.

Een weekend samenkomen met andere bewuste mannen vanuit een gedeelde Rebalancing-ontwikkeling en Rebalancing-passie. Elkaar vanuit de mannelijke bedding, kracht en energie ontmoeten, (onder)steunen, aanraken. Samen de rijkdom van ons man- en menszijn vieren.

Het programma van het weekend start op vrijdagavond 19.00 uur en eindigt zondag om ca. 17.30 uur.

Kosten en aantal deelnemers!

Het weekend gaat door bij minimaal 20 deelnemers. De prijs van € 295 (exclusief overnachtingen) is gebaseerd op een minimale dekking van de kosten bij 23 personen. Is het aantal deelnemers minder dan 23, dan moeten we € 10 tot € 50 euro extra in rekening brengen. We hopen op jullie begrip daarvoor en gaan voor minimaal 23 mannen in dit speciale weekend!

Verblijf op Venwoude:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor de kosten en mogelijkheden en voor het boeken van je kamer of campingplaats (dat kan v.a. ca. 14 dagen voor de datum van de workshop).

Bijzondere activiteiten

Mannenweekend voor Rebalancers en Rebalancingstudenten
Vrijdag 19 november t/m zondag 21 november 2021
Begeleiding: Emile Rahi Buring, Michiel Nooter, John Malik van der Rest
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 295


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Ja
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.