Rebalancing Mannenweekend

Man man man, mag ik even…?!

Mag ik even leunen
even huilen
even niets

Mag ik even voelen
even lachen
even samen

Mag ik even hard
even zacht

Mag ik gewoon even

Mag ik …

Ja man, graag!

Als mannen moeten we vaak zoveel, van onze geliefden, van onze bazen, van onze ouders, en vooral van onszelf. Waar mogen we even tijd en ruimte nemen om simpelweg te Zijn, te voelen, te spelen, te…? Tijdens het Rebalancing Mannenweekend mag je dat. Graag zelfs! We nodigen je uit om twee dagen samen met andere mannen op een innerlijke reis te gaan naar de stem van jouw hart, in contact met jouw levensenergie.

In verbinding met jezelf en anderen kun je jouw authentieke mannenkracht ervaren en hoe het is om je hart (verder) te openen voor wie je bent. Zonder vooraf gesteld keurslijf of definitie daarvoor.

Dit weekend creëren we met elkaar een samenzijn, om te delen, te verbinden en te onderzoeken. We werken met diverse elementen uit Rebalancing: lichaamswerk, meditaties, zelfonderzoek, beweging, sharing en adem- en stemwerk. Je treft een gezonde mix van stevigheid en zachtheid, intensiteit en rusten.
Dit alles in een ongedwongen sfeer, midden in de wildrijke natuur van de Noord-Veluwe.

Een weekend hartvol samenkomen met andere bewuste mannen. Elkaar vanuit de mannelijke bedding, kracht en energie ontmoeten, (onder)steunen, aanraken. Samen de rijkdom van ons man- en menszijn vieren.
Doe mee man!

Welkom.

Locatie: Centrum OostRaven in Epe  De workshop is residentieel, je verblijft op een 2 of 3 persoonskamer.
Kosten: De kosten voor het weekend zijn inclusief vol pension en verblijf. Op vrijdag is er een lichte avondmaaltijd van soep, salade en brood.

Het weekend is met 28 deelnemende mannen vol. Maar schrijf je gerust in voor de wachtlijst. Wie weet komt er een plek voor je vrij!!