Rebalancing Inspiratiejaar

De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn biedt een mogelijkheid om gedurende langere periode via lichaamswerk te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Deze basistraining Rebalancing is bedoeld voor mensen die meer aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling via lichaamswerk.

Het is mogelijk om deze jaartraining als losstaande training te volgen. De jaartraining kan in bestaande werksituaties als coaching-, supervisie- en trainingsberoepen, in psychotherapeutische praktijken of paramedische beroepen worden gebruikt om het bestaande werk te verdiepen en om nieuwe inspiratie in werk en leven op te doen voor jezelf en je omgeving

Het Inspiratiejaar omvat zeven blokken van vier dagen. Elke vierdaagse heeft een eigen thema waarin dieper ingegaan wordt op dat specifieke onderdeel. In dit jaar komt de basis van het Rebalancing lichaamswerk aan bod en ga je je innerlijke wereld van gevoelens en emoties leren kennen of de kennis daarover verdiepen. Vooral lichaamsbewustzijn en het vermogen om je eigen ervaring te dragen en te onderzoeken zijn hier van belang. Je legt zo een fundament van eigen wijsheid en daarmee een basis om in te kunnen rusten en op te vertrouwen.

In het Inspiratiejaar wordt gewerkt met lichaamswerk, (actieve) meditaties, zelfonderzoek en verschillende bewegingsvormen. Zie verder lesaanbod Inspiratiejaar.

Praktische informatie Inspiratiejaar (data, voorwaarden, kosten etc.)

Lesaanbod Inspiratiejaar

 

button (7)