2020-2021 Rebalancing in Coronatijd

Zoals we allemaal weten, zijn er strikte maatregelen over onder anderen Social Distancing gedurende deze coronacrisis.  Mogelijk zullen we vaker in de toekomst met dit soort beperkingen te maken krijgen. Daar willen wij als Rebalancing School en Rebalancers op voorbereid zijn.

Het aanbod in onze workshops, inspiratiejaar en beroepsopleiding bevat (naast de door ons zeer geliefde aanraking) een rijke verzameling van werkvormen die ook tijdens Social Distancing gedaan kunnen worden. Daarnaast ontwikkelen wij nu en in de komende periode verdere vormen in ons aanbod voor lichaamswerk en bewustwording, zonder lichamelijke aanraking. Mogelijkheden om te worden aangeraakt en geraakt zonder handen, vastgehouden te worden zonder nabijheid en te worden gezien en gehoord met wat er in jou speelt en wordt geraakt. Hier en Nu. Lichaamswerk in een nieuw maatschappelijk perspectief. En natuurlijk blijft het elkaar met aandacht en aanwezigheid aanraken ook in corona tijd mogelijk en toegestaan.

Zolang het nodig is, worden onze activiteiten gegeven met inachtname van de geldende corona maatregelen. Wij vinden het belangrijk dat wij verantwoordelijk met een ieders gezondheid omgaan.

Voor onze activiteiten in Retreat Centre Venwoude betekent dit ondermeer dat we met aangepaste aantallen deelnemers per groep werken, zodat we de corona-maatregelen van het RIVM, waaronder de 1,5 meter regel goed kunnen handhaven. Het restaurant van Venwoude is er op ingericht om groepen veilig te kunnen ontvangen. Deze maatregelen )maken het mogelijk om op Venwoude te verblijven,  de deelnemers een mooie activiteit aan te bieden en  de corona-maatregelen te handhaven.

Ook bij onze 1-daagse activiteiten passen  we onder anderen het deelnemersaantal aan aan de grootte van de ruimte waar deze zal plaatsvinden.

Voor de start van een activiteit ontvangen alle deelnemers de van toepassing zijnde protocollen en triage-vragen met daarin de afspraken die wij als School en de locatie waar de activiteit plaatsvindt met elkaar en de deelnemers maken. Zo kunnen we op een verantwoorde wijze en met zorg voor onze gezondheid, samen een mooie Rebalancing activiteit beleven.

Je bent en blijft dan ook van harte welkom om met ons een Rebalancing-reis te maken!

 

Emile Rahi Buring en Inge Delforterie

Directie

(Met dank aan Nishant Matthews voor zijn inspiratie en input)

Klik HIER voor ons Corona/Covid-19 protocol

“Be more meditative, become more conscious of your being.

Let you inner world become more silent,

and love will be flowing through you.”

-Osho-