Rebalancing geeft je ademruimte

Rebalancing geeft je ademruimte

Deelnemers Zomerworkshop 2015 delen over adem

DSC_0242

Werken met adem is voor mij een heel belangrijk en waardevol onderdeel van Rebalancing lichaamswerk. Het heeft me laten zien dat mijn lichaam enorm veel inhoud en oneindige ruimte heeft. Als je nieuwsgierig bent naar jezelf dan is het werken met adem een mooie gelegenheid om te verkennen wat er allemaal in je leeft (aan gevoelens, emoties, wijsheid, ruimte). Het werken met adem en aandacht heeft me laten zien dat mijn lichaam zoals ik het voorheen kende, slechts een klein deel is van wat er allemaal nog meer in mijzelf zit.

Mijn adem ruimte geven, bracht mij een enorme expansie in mijn lichaam, wat mij steunt in mijn bestaan. Ik weet nu dat ik veel meer ben dan wat ik denk en wat anderen zo op het eerste gezicht van mij zien. Na het werken met adem voel ik me sterk, trots en opgelucht.

Jan

 

De manier waarop we ademen tijdens de Rebalancing Zomerworkshop geeft mij de bevestiging dat ik daar rust in vind. Het geeft me kracht in woelige tijden en brengt me bij mijn gevoel. Het gevoel dat normaal gesproken niet zo bewust aanwezig is. Het is er wel en door te ademen opent zich als het ware de deur naar binnen en ben ik in staat te voelen wat er werkelijk leeft in mij.

Carin

 

Tijdens de Rebalancing-sessies ervaar ik het als prachtig om te “spelen” met mijn adem. Door te fluctueren in diepte en snelheid van in- en uitademen, en aandacht geven aan verschillende plaatsen in mijn lichaam, werd ik me bewust van aanspanning in spieren en hoe ik mezelf inhoud. Opmerkelijk waren de vibraties in mijn lichaam, die ontstonden door het werken met adem. Deze vibraties waren nieuw voor me, zowel prettig als onprettig en daardoor zeer interessant. Fijn om me nog meer bewust te zijn van wat adem allemaal met mij en mijn lichaam kan doen. Adem is voor mij letterlijk en figuurlijk de bron van leven.

Vincent