Open Dag

Onze Open Dag 2023 heb je helaas gemist. Wil je dit jaar komen kennismaken met Rebalancing, kies dan voor bijvoorbeeld onze Zomerworkshop – De wijsheid in het lichaam, of 1 van onze andere trainingen (zie Agenda).

 

Rebalancing Open Dag

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Bezoek eens onze Open Dag. Met een inspirerend programma van demonstraties, workshops, meditaties en individuele sessies laten we jou kennismaken met Rebalancing. Ervaar onze manier van werken, beleef de essentie van Rebalancing en ontmoet onze docenten en studenten. Proef de sfeer van onze inspirerende Rebalancing School.

Onze Open Dag op onze opleidingslocatie: Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (Utrecht) vindt in 2024 plaats op zondag 16 juni.

Een prachtige gelegenheid om op onze opleidingslocatie, Landgoed Venwoude in Lage Vuursche (Utrecht), kennis te komen maken met Rebalancing! We geven workshops, demonstraties en korte individuele Rebalancingsessies. Je ontmoet docenten en studenten van de opleiding en kunt kennismaken met Landgoed Venwoude. Een prachtige plek midden in de bossen.

De kosten zijn € 40,- inclusief alle workshops, sessie, lekkers bij ontvangst, lunch en de hele dag thee, koffie en water.

Hieronder het programma 2023 om je vast een indruk te geven.