Rebalancing Open Dagen

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Bezoek onze open dagen op 8 maart en 30 mei 2020. Met een inspirerend programma van demonstraties, lezingen, mini-workshops en sessies laten we jou kennismaken met Rebalancing. Ervaar onze manier van werken, beleef de essentie van Rebalancing en ontmoet onze docenten en studenten. Proef de sfeer van ons aanbod en onze trainingslocatie.

Terugblik Open Dag 2019: Fotoalbum Rebalancing Inspiratie Festival 2019


Open Dag Siddeburen, zaterdag 30 mei 2020

Kom op zaterdag 30 mei naar Siddeburen en ervaar hoe wij werken vanuit onze vaste trainingslocatie The Land of Now. Hier organiseren we onze meerdaagse workshops en trainingen. Naast een uitgebreid en gevarieerd kennismakingsprogramma, is er die dag volop gelegenheid om in gesprek te gaan met onze docenten en studenten.

  • Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
  • Tijd: 10.30 uur – 18.00 uur
  • Kosten: € 20,- (incl. alle programmaonderdelen, koffie, thee en heerlijke vegetarisch lunch)
  • Het PROGRAMMA EN EXTRA INFO wordt t.z.t. op deze site gepubliceerd.

Open Dag Amersfoort, maart 2021

Met een compact programma van workshops, demonstraties en een korte Rebalancingsessie laten we je kennismaken met de pijlers van Rebalancing: lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie & beweging. Zo krijg je in een middag een goede indruk van wat Rebalancing jou te bieden heeft.

  • Locatie: Yogastudio Bindi, Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort
  • Tijd: 14.00 uur – 18.00 uur
  • Kosten: € 10,- (incl. alle programmaonderdelen, water & thee)
  • Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets voor deze Open Dag te kopen. 

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakingssessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs:

We zijn ons beursprogramma aan het plannen.