Rebalancing Open Dagen

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Bezoek onze open middag op 27 september 2020 in Amersfoort. In verband met de Coronacrisis hebben we helaas nog geen nieuwe datum voor onze Open Dag op onze opleidingslocatie Retreat Centre The Land of Now in Siddeburen.

Met een inspirerend programma van demonstraties, lezingen, mini-workshops en sessies laten we jou kennismaken met Rebalancing. Ervaar onze manier van werken, beleef de essentie van Rebalancing en ontmoet onze docenten en studenten. Proef de sfeer van onze inspirerende Rebalancing School.

 

Terugblik Open Dag 2019: Fotoalbum Rebalancing Inspiratie Festival 2019

Open Middag Amersfoort, 27 september 2020 

Met een compact programma van workshops, demonstraties en een korte Rebalancingsessie laten we je kennismaken met de pijlers van Rebalancing: lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie & beweging. Zo krijg je in een middag een goede indruk van wat Rebalancing jou te bieden heeft.

  • Locatie: Yogastudio Bindi, Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort
  • Tijd: 14.00 uur – 18.00 uur
  • Kosten: € 10,- (incl. alle programmaonderdelen, water & thee) 
  • Klik hier voor het voorlopige PROGRAMMA.

Als het nodig is, wordt de Open Middag gegeven met in achtname van de dan geldende corona maatregelen (o.a. 1,5 meter regel).  Het enige voorbehoud op dit moment is dat we weer met een groep bij elkaar mogen komen.

Open Dag Siddeburen. Nieuwe datum volgt.

Helaas kan de door ons geplande Open Dag op 30 mei niet doorgaan  i.v.m. de Corona maatregelen. We organiseren als alternatief de Open Middag in Amersfoort in Yoga centrum Bindi op 27 september 2020. Er komt nog een nieuwe datum voor onze Open dag op onze opleidingslocatie Retreat Centre The Land of Now in Siddeburen!

Info Open Dag Siddeburen:

Kom naar Siddeburen en ervaar hoe wij werken vanuit onze vaste trainingslocatie The Land of Now. Hier organiseren we onze meerdaagse workshops en trainingen. Naast een uitgebreid en gevarieerd kennismakingsprogramma, is er die dag volop gelegenheid om in gesprek te gaan met onze docenten en studenten.

  • Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
  • Tijd: 10.30 uur – 18.00 uur
  • Kosten: € 20,- (incl. alle programmaonderdelen, koffie, thee en heerlijke vegetarisch lunch)
  • Het PROGRAMMA EN EXTRA INFO wordt t.z.t. op deze site gepubliceerd.
  • Zodra de nieuwe datum bekend is, kan er worden ingeschreven voor deze Open Dag

Open Dag

2020

September
Zondag 27 september
Open Middag Amersfoort
Begeleiding: Alice Stenneberg, Kirsten Storm, Sabine Kuypers
Lokatie: Amersfoort, Yogastudio Bindi
Kosten: € 10


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Ja

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakingssessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs:

Er zijn op dit moment nog geen beurzen gepland.