Rebalancing Open Dagen

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Bezoek onze open dagen. Met een inspirerend programma van demonstraties, lezingen, mini-workshops en individuele sessies laten we jou kennismaken met Rebalancing. Ervaar onze manier van werken, beleef de essentie van Rebalancing en ontmoet onze docenten en studenten. Proef de sfeer van onze inspirerende Rebalancing School.

Terugblik Inspiratiefestival en Open Dag 2019: Fotoalbum Rebalancing Inspiratie Festival 2019

 

Open Middag Amersfoort

Op 8 maart en 27 september hebben dit jaar de open middagen plaatsgevonden. De datum voor volgend jaar volgt zo snel mogelijk.

We laten je kennismaken met Rebalancing door workshops, demonstraties en een korte individuele Rebalancingsessie.  Zo krijg je in een middag een goede indruk van wat Rebalancing jou te bieden heeft. Ervaar onze manier van aanraken, zelfonderzoek, meditatie & beweging.

 

Open Dag op onze opleidingslocatie:Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (Utrecht)

Een prachtige gelegenheid om op onze nieuwe opleidingslocatie, Landgoed Venwoude in Lage Vuursche (Utrecht) kennis te komen maken met Rebalancing! We geven workshops, demonstraties en korte individuele Rebalancingsessies. Je ontmoet docenten en studenten van de opleiding en kunt kennismaken met Landgoed Venwoude. Een prachtige plek midden in de bossen.

Binnenkort vind je hier het programma en meer praktische informatie.

De kosten zijn € 25,-, inclusief alle activiteiten, sessie, lunch en thee/water

Open Dag

Zaterdag 29 mei 2021
Begeleiding:
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 25
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Ja