Rebalancing Open Dagen

Tijdens de open (mid)dagen kun je meer te weten komen over Rebalancing, over de opleiding en over het Rebalancing inspiratiejaar. Een enthousiast team van docenten, studenten en afgestudeerde Rebalancers laat je door middel van lezingen, demonstraties, praktijklessen en sessies kennismaken met deze respectvolle vorm van lichaamswerk en bewustwording.
Tijdens het Rebalancing Inpiratie Festival in Retreat Centre The Land of Now in Siddeburen, zijn de stafleden, gastdocenten, de koks en 2e jaars studenten aanwezig. Je zult de sfeer goed kunnen voelen en proeven.

In Amsterdam bestaat het team uit teamleden van de School en afgestudeerde praktijkvoerende Rebalancers. In verband met het 30 jarig bestaan van de School is er in 2019 geen Open Dag in Amsterdam.

HET NIEUWE INSPIRATIEJAAR START OP 3 OKTOBER 2019!

Rebalancing Inspiratie Festival  
EEN TERUGBLIK!

Datum: zaterdag 25 mei 2019
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijd: 10.30 uur – 18.00 uur
Kosten: € 20,- (incl. workshops, demo’s, sessie, koffie, thee, water en heerlijk vegetarisch eten)

 

 

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakingssessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs:

We zijn ons beursprogramma aan het plannen.