Open Dagen

Lief mens, onze Open Dag is vol en we zijn een wachtlijst gestart. Stuur een mailtje aan ons officemanagement om ook op de wachtlijst te komen! Graag je naam en telefoonnummer doorgeven.

Rebalancing Open Dag

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Bezoek eens onze Open Dag. Met een inspirerend programma van demonstraties, workshops, meditaties en individuele sessies laten we jou kennismaken met Rebalancing. Ervaar onze manier van werken, beleef de essentie van Rebalancing en ontmoet onze docenten en studenten. Proef de sfeer van onze inspirerende Rebalancing School.

Terugblik Inspiratiefestival en Open Dag 2019 Siddeburen: Fotoalbum Rebalancing Inspiratie Festival 2019

Terugblik Open Dag 2021 Venwoude, Lage Vuursche: Fotoalbum Rebalancing Open Dag 2021

 

Open Dag op onze opleidingslocatie: Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (Utrecht)

Een prachtige gelegenheid om op onze opleidingslocatie, Landgoed Venwoude in Lage Vuursche (Utrecht), kennis te komen maken met Rebalancing! We geven workshops, demonstraties en korte individuele Rebalancingsessies. Je ontmoet docenten en studenten van de opleiding en kunt kennismaken met Landgoed Venwoude. Een prachtige plek midden in de bossen.

De kosten zijn € 25,- inclusief alle activiteiten, sessie, lekkers bij ontvangst, lunch en de hele dag thee, koffie en water.

KLIK HIER OM ONZE NIEUWSBRIEF OVER DE OPEN DAG TE LEZEN!