Terugblik deelnemers ‘Omgaan met Angst’

Training ‘Omgaan met Angst’shutterstock_240569113hart foto angst training

deelnemers blikken terug…. 

 

De training ’omgaan met angst’ heeft veel voor mij in gang gezet. Tijdens de drie dagen kon ik voor het eerst contact maken met een plek in mijzelf waar ik voelde dat ik van mijzelf kon houden; een vertrouwde plek waar ik nu naar terug kan en op kan bouwen. Hiervoor kon ik daar nooit bij. De dagen hebben de basis voor mijn zelfvertrouwen verbreed. Met de positieve en openbarende ervaringen uit deze training heb ik in nieuwe situaties mijn perspectief kunnen verbreden, waardoor ik meer open sta voor andere verwachtingen. Ik ervaar minder blokkades en groei hierdoor verder. De training gaf me onmisbare bouwstenen voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mijn dank hiervoor!
Laura Verzijlbergen

Wat de training omgaan met angst met mij heeft gedaan?
De training heeft mij inzichten gegeven in mijn angsten en hoe ik er mee omga. Maar ook dat ik niet de enige ben met deze angsten. Vroeger schaamde ik mij voor mij angsten, maar dat doe ik nu niet meer waardoor ik er ook beter over kan praten.

Wat ik ermee kan?
Doordat ik mij bewust ben van mijn krachten wordt het makkelijker om mij niet te laten leiden door mijn angsten. Ze zijn er nog wel, maar ze domineren niet meer.

Wat het effect is op mij?
Ik ben mij veel bewuster geworden van een kracht in mij waardoor ik beter met mijn angsten kan omgaan. De angsten zijn een deel van mij, maar mijn kracht ook. Met dit nieuwe inzicht ben ik veel sterker uit de training gekomen.

En het thema angst
Ik heb ervaren dat mijn angsten deel zijn van mij en dat ze mij ook geholpen hebben in het verleden. Deze ervaring leert mij dat ik mijn angsten niet hoef te zien als mijn vijand, als iets dat overwonnen MOET worden. Ze hoeven enkel niet meer achter het stuur te zitten.
Jimmy Sorber

 

 

Interesse?

De training Omgaan met Angst wordt in 2015 gehouden op 5, 11 en 18 september