NellKetelaarsRebalancers in de Praktijk: Nell Ketelaars-Mennen

Wat waardeer je aan de Rebalancing opleiding, wat heeft het voor jou betekend?
De holistische benadering met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling, wat ook geplaatst wordt in een groter perspectief vind ik een kracht van de opleiding. Door de opleiding is de omgang met mezelf bewuster geworden, kan ik meegaan in de stroom van het leven en er volop van genieten. Voor mij betekende de opleiding een volgende stap in mijn beroepsleven, waarbij ik al de opgedane ervaring gebruik.

Hoe ervaar je het om als Rebalancer in de praktijk werkzaam te zijn, wat geeft het je?
Het verrijkt mijn leven iedere dag opnieuw en maakt me dankbaar dat ik mensen kan helpen door hen bewust te maken van patronen, hun inzicht kan geven in oorzaken en tevens door lichaamswerk hun fysieke klachten kan verminderen. Samen kijken naar de levenslessen die ieder op zijn bordje krijgt, vind ik fascinerend.

Kun je wat vertellen over je praktijk nu?
De cliënten die mijn praktijk bezoeken zijn heel divers. Mannen en vrouwen van 17 tot 88 jaar. Zij komen bij mij met lichamelijke klachten, traumatische klachten, maar ook met een burn out, problemen op het werk of in de relationele sfeer, of mensen die ontdekken hoog gevoelig te zijn. Daarnaast geef ik massagecursussen op basis van Rebalancingtechnieken en de workshop Rebalancing; Mindfulness in Lichaamswerk.

Heb je een advies of aanbeveling voor nieuwe studenten?
Het is een mooie opleiding en een cadeau voor jezelf om deze te volgen. Wat je uiteindelijk er mee kunt doen, is heel divers en je eigen keuze. Het is geen starre leer, maar een palet aan technieken die heel veel verschillende ingangen biedt om naar jezelf te kijken en dus uiteindelijk ook naar jouw cliënten.

Nell Ketelaars-Mennen
Nederweert

Website: Rebalancingpraktijk Nederweert
0495-633936

Opleiding afgerond in 2007