Masterclass Werken met kanker

Werken met kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte. De behandelingen met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laten hun sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk. Het kan veel stress, angst, depressieve gevoelens, pijn, slapeloosheid met zich meebrengen.

Massage biedt geen genezing, maar ontspant, ondersteunt het herstel en kan pijnstillend werken. En kan de kwaliteit van leven verbeteren. Als Rebalancer weten we dat als de beste. Echter, wist je dat beschadigde en verwijderde lymfklieren levenslang kans op lymfoedeem geeft. En dat dit daarom consquenties voor je aanraking heeft. Zo zijn er nog meer belangrijke wetenswaardigheden bij het werken met mensen met kanker: welke behandelingen zijn er en wat betekent dit voor jouw werk?

Welke contra indicaties zijn er?

En, de oude fabel dat je mensen met kanker niet mag masseren zullen we gefundeerd van tafel vegen. En natuurlijk staan we stil bij de betekenis van ziek zijn. Je versterkt je genezende vermogens op 5 niveaus door je ‘voeding’ op elk niveau te verbeteren: op fysiek niveau, gevoelsniveau, denkniveau, sociaal niveau en het niveau van de ziel. Wat doe je hiermee in je sessie? Hoe bespreek je dit?

Door de combinatie van de juiste focus, enthousiasme, inzicht in behoeften en structurele steun ontstaat er een bijzondere stroomversnelling in ieders leven.

Wil je meer weten? Kom een dag kennis opdoen tijdens deze masterclass.

Masterclass

Masterclass Werken met kanker
Zaterdag 19 november 2022
Begeleiding: Mariska Gieskes
Lokatie: Bussum, De IJsfabriek
Kosten: € 140
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.