Voice Dialogue

In contact met sub-personen

 

We hebben Elly te Brake bereid gevonden 1 dag te werken met een mooie heldere methode die een prachtige ingang geeft om in het lichaamswerk op een simpele manier diepere lagen uit te nodigen en te transformeren. Hierdoor maak je contact met een ruimer veld waarin de veelzijdigheid van je natuurlijke staat zonder oordeel aanwezig is.

Voice Dialogue gaat ervan uit dat we niet uit één maar uit diverse ikken bestaan; ook wel sub-personen genoemd.

Ze ontstaan op heel jonge leeftijd en zijn afgestemd op het gezin en de omstandigheden waarin je opgroeit. Bepaalde kwaliteiten of eigenschappen worden daardoor goed ontwikkeld en anderen minder. Het jonge kind beschermt zichzelf intuïtief op die manier.

De naar voren geschoven eigenschappen worden in Voice Dialogue primaire sub-personen genoemd met als keerzijde de ontkende sub-personen. Uitgangspunt is dat we allemaal bijvoorbeeld een pleaser én een rebel in ons hebben, een pusher en ook een lummelaar, de perfectionist en de sloddervos. Voice Dialogue helpt je daar bewustzijn op te krijgen en ruimte te geven aan al die verschillende kanten in jezelf.

Je kan de sub-personen laten spreken door contact te maken met in het lichaam voelbare patronen, pijnen, spanningen en psychosomatische uitingen. Het lichaam bevat namelijk (onverwerkte) herinneringen en liegt niet. Hierbij worden afgestemde vragen gesteld en kan je sub-personen om advies vragen voor wat nodig is.

De cliënt krijgt explicieter inzicht in wat een klacht voor geschiedenis, wijsheid en oplossingen heeft en kan er daardoor bewuster mee samenwerken. Hierdoor kunnen lang ingesleten patronen transparanter worden en ontstaat er een rust en lichtheid die zowel fysiek als mentaal is.

Leer tijdens deze dag de mooie beginselen van Voice Dialogue toe te passen in je praktijk!

Tip: Het vooraf lezen van Ik (k)en mijn ikken van o.a. Karin Brugman geeft deze dag nog meer verdieping!

 

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Masterclass gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. We volgen hierbij de voorschriften vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio’s.

Coronaprotocol Rebalancing School

 

Masterclass

Masterclass Voice Dialogue, In Contact met Sub-personen
Vrijdag 5 maart 2021
Begeleiding: Elly te Brake
Lokatie: Bussum, Peirsman Academie
Kosten: € 135
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes