Masterclass Voice Dialogue – In Contact met Ontkende Sub-Personen

Voice Dialogue

In Contact met Ontkende Sub-Personen

 

Ruimer in je vel zitten met je allergieën, je valkuilen en je ergernissen!

Na de succesvolle dag met dominante sub-personen, geeft Elly te Brake nu aandacht aan onze ontkende sub-personen.

Voice Dialogue is een mooie heldere methode die een prachtige ingang geeft om in het lichaamswerk op een simpele manier die diepere en lastige lagen uit te nodigen en te transformeren. Hierdoor maak je contact met een ruimer veld waarin de veelzijdigheid van je natuurlijke staat zonder oordeel aanwezig is.

Voice Dialogue gaat ervan uit dat we niet uit één maar uit diverse ikken bestaan; ook wel sub-personen genoemd. Ze ontstaan vaak op heel jonge leeftijd en zijn afgestemd op je aangeboren eigenschappen in combinatie met het gezin en de omstandigheden waarin je opgroeit. Bepaalde kwaliteiten of eigenschappen worden daardoor goed ontwikkeld en anderen minder. Het jonge kind beschermt zichzelf intuïtief op die manier.

De naar voren geschoven eigenschappen worden in Voice Dialogue primaire sub-personen genoemd met als keerzijde de ontkende sub-personen. Uitgangspunt is dat we allemaal bijvoorbeeld een pleaser én een rebel in ons hebben, een pusher en ook een lummelaar, de perfectionist en de sloddervos. Voice Dialogue helpt je daar bewustzijn op te krijgen en ruimte te geven aan al die verschillende kanten in jezelf.

Elly te Brake laat in deze Masterclass ontkende sub-personen creatief en speels spreken met behulp van voorwerpen en kledingstukken. Hierbij wordt contact gemaakt met in het lichaam voelbare patronen, pijnen, spanningen en psychosomatische uitingen. Het lichaam bevat namelijk (onverwerkte) herinneringen en liegt niet. Hierbij worden afgestemde vragen gesteld en kan je je sub-personen om advies vragen voor wat nodig is.

Leer tijdens deze dag de mooie beginselen van Voice Dialogue toe te passen in je praktijk! Hoe krijg je explicieter inzicht in wat een klacht voor geschiedenis, wijsheid en oplossingen in zich heeft? Laat lang ingesleten patronen transparanter worden zodat er rust, ruimte en lichtheid ontstaat.

Wil je deze Masterclass optimaal uitdiepen, dan kun je vooraf ‘Ik (k)en mijn ikken’ lezen van o.a. Karin Brugman of ‘Thuis komen in Jezelf’ van Hall en Sidra Stone of wat van hun filmpjes bekijken op Youtube.

Uiteraard houden wij, als dat nog nodig is, rekening met de Coronamaatregelen. Zie ons protocol.

Masterclass

Masterclass Voice Dialogue, In contact met Ontkende Subpersonen
Zaterdag 26 februari 2022
Begeleiding: Elly te Brake
Lokatie: Bussum, Peirsman Academie
Kosten: € 140
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.