Vernieuwend Lichaamswerk

Vitaliserende Strekkingen & Rotaties

Wanneer we werken met de wervelkolom, beïnvloeden we het hele lichaam, zenuwstelsel en organisme. Wilko zal werken met vernieuwende, specifiek openende, vitaliserende diepte- technieken, strekkingen en rotaties waarbij de relatie bekken, wervelkolom, diafragma en schoudergordel centraal staat.

Met de technieken die we gewend zijn te gebruiken kunnen wij vaak bepaalde gebieden en specifieke dieptes niet of moeilijk bereiken. Door nieuwe diepte-technieken en afgestemde stretchings en rotaties toe te voegen aan het bekende technieken-arsenaal worden deze gebieden en dieptes toegankelijk. Ze kunnen dan ont-moet worden, aangeraakt, doorvoeld en onderzocht.

Dieptewerk, strekkingen en rotaties, mits toegepast met een combinatie van zachte, invoelende, afgestemde kracht zijn een waardevolle aanvulling geworden in Rebalancing lichaamswerk. De persoonlijke processen die hierdoor tevoorschijn komen worden dan beter werkbaar.

Door met liefde, aandacht en diepte zorgvuldiger te kunnen werken wordt op alle lagen ‘winst’ behaald, fysiek, energetisch, emotioneel en in essentie.

Een verrijking in het 1 op 1 werkveld met cliënten. We zullen deze dag vooral tafelwerk doen. Kortom een inspirerende, verdieping gevende en verfrissende 1- daagse Masterclass voor het Rebalancing hands-on Lichaamswerk met Wilko.

 

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Masterclass gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. We volgen hierbij de voorschriften vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio’s. 

Coronaprotocol Rebalancing School

 

Masterclass

Masterclass Vernieuwend Lichaamswerk, Vitaliserende Strekkingen en Rotaties
Vrijdag 27 november 2020
Begeleiding: Wilko Iedema
Lokatie: Bussum, Peirsman Academie
Kosten: € 130
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes