Masterclass Verdiepend Lichaamswerk

Het Bekken Benaderd

We gaan een dag lichaamswerk doen en direct en indirect met verschillende technieken het bekken benaderen. De mogelijkheden om met dit gebied te werken zijn eindeloos en variëren van diep en groots tot heel subtiel en klein.

Hoe vaak komt het niet voor dat spanning in de kaken, de schouders, pijn in de rug, verkrampte benen, hoge adem en meer, eigenlijk hun oorsprong vinden in een aanspannen en/of wegtrekken van het bekkengebied. Immers, als je niet kunt rusten in jezelf, moeten de andere delen van het lichaam het wel opvangen.

In het bekkengebied huist zo veel meer dan alleen spieren, zenuwen en botten. Het is het fascinerende terrein van verbinding tussen hemel en aarde, bestaansrecht, trauma en vuur, levensenergie en oude benige herinneringen, van het heiligbeen en je staart. Het is het gebied van ontvangen en geven, overgave en vluchten, kracht en angst, openen en sluiten. Het is het gebied van je eerste twee chakra’s, van aarding en levensenergie.

Deze Masterclass is ontstaan uit een behoefte het Rebalancing lichaamswerk in al haar variaties aan te bieden. Sabine  werkt al lange tijd  in de opleiding als docent en we zijn blij haar in een Masterclass te kunnen ontvangen met haar diepe begrip over het  bekkengebied. Zij heeft veel nieuwe mogelijkheden ontwikkeld om met dit gebied te werken. Een lichaamswerkdag om niet te missen.

De Masterclass is vol. Schrijf je in en je komt op de Wachtlijst

Masterclass

Masterclass Verdiepend Lichaamswerk
Zaterdag 26 november 2022
Begeleiding: Sabine Kuypers
Lokatie: Bussum, De IJsfabriek
Kosten: € 140
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes