Masterclass Lichaamswerk Nek & Schouders

Bij lichaamswerk met de nek, schouders en schoudergordel, beïnvloeden we direct het hele lichaam, ons zenuwstelsel en organisme. Wilko Iedema brengt in deze Masterclass wederom vernieuwende, specifiek openende en vitaliserende diepte-technieken, strekkingen en rotaties waarbij de verbinding van hoofd, hart en buik centraal staat.

Door deze nieuwe  technieken toe te voegen aan de al vertrouwde Rebalancingtechnieken, worden deze gebieden en dieptes nog beter toegankelijk. Ze kunnen dan ont-moet, aangeraakt, doorvoeld en onderzocht worden. De persoonlijke processen die hierdoor aan de oppervlakte komen worden dan beter benaderbaar. Door met liefde, aandacht en diepte zorgvuldiger te kunnen werken wordt op alle lagen ‘winst’ behaald,  zowel fysiek, energetisch, emotioneel als in onze essentie.

Deze Masterclass is een verrijking in het 1 op 1 werken met cliënten. We zullen in deze module vooral hands-on tafelwerk doen. Kortom een inspirerende, verdieping gevende en verfrissende Masterclass voor het Rebalancing lichaamswerk met Wilko Iedema.

Masterclass

Masterclass Lichaamswerk Nek en Schouders
Vrijdag 3 februari 2023
Begeleiding: Wilko Iedema
Lokatie: Bussum, De IJsfabriek
Kosten: € 170
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.