Masterclass Dynamisch & Verstild Lichaamswerk

Dynamisch & Verstild Lichaamswerk

Hara – Hart – Middenlijn

Wilko geeft meerdere Masterclasses met dit thema. Ze zijn allen als losse Masterclass te volgen maar ook als serie, om steeds meer te verdiepen in dit prachtige thema.

Centraal voor deze dag staat het gevoel van middenlijn; de verbinding tussen ‘ hemel en aarde ‘. Om die verbinding ervaarbaar te maken werken we via de wervelkolom, het hartgebied en de onderbuik/bekken.

Hiermee beïnvloeden wij het hele lichaam, zenuwstelsel en organisme. We zullen experimenteren met vitaliserende en verstilde diepte- technieken, strekkingen en rotaties. Deze helpen om beter contact te maken/toegang te krijgen in moeilijker bereikbare gebieden. Die gebieden kunnen dan ont- moet worden, aangeraakt, doorvoeld en onderzocht.

Dieptewerk, stretchings en rotaties, mits toegepast met een combinatie van zachte, invoelende, afgestemde kracht zijn een waardevolle aanvulling geworden in Rebalancing lichaamswerk. Met de persoonlijke processen die hierdoor tevoorschijn komen, kan beter worden gewerkt. Door vanuit een stille, luisterende aanwezigheid, met een open hart aandachtig en zorgvuldig contact te maken wordt op alle lagen ‘winst’ behaald; fysiek, energetisch, emotioneel en in essentie. Een verrijking in het 1 op 1 werkveld met cliënten.

We zullen deze dag vooral tafelwerk doen. Kortom een inspirerende, verdieping gevende en verfrissende 1- daagse Masterclass voor het Rebalancing hands-on Lichaamswerk met Wilko.

 

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Masterclass gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. We volgen hierbij de voorschriften vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio’s. 

Corona protocol Rebalancing School

Masterclass

Masterclass Dynamisch & Verstild Lichaamswerk, Hara-Hart-Middenlijn - te volgen als losse MC of als vervolg
Vrijdag 3 december 2021
Begeleiding: Wilko Iedema
Lokatie: Bussum, Peirsman Academie
Kosten: € 135
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.