Masterclass Speel je Vrij

Speel je Vrij

Verruim je Speelveld

Een Masterclass om avontuurlijk en spelenderwijs andere lagen in jezelf te ontdekken.

We hebben allemaal een enorm palet aan emoties, kwaliteiten en energieën. Doorgaans gebruiken we hier maar een beperkt deel van, namelijk het deel waarmee we vertrouwd en succesvol zijn. Maar er is nóg een deel, misschien wel een veel groter deel, waar we niet of nauwelijks mee in contact zijn.

In deze Masterclass ga je (een rol of rollen) spelen door gebruik te maken van de ruimte, van je lichaam, je fantasie, je zintuigen en je creativiteit. Dit alles vindt plaats in een repetitielokaal, een vrije ruimte om schaamteloos te onderzoeken, spelen, mis te kleunen, uit je comfortzone te gaan en er heerlijk weer in terug te vallen, je creativiteit en gekte de vrije loop te laten, jezelf te verrassen, heel hard te lachen of zachtjes te huilen.

Je leert ongebruikte gebieden en energieën in jezelf en de ander te openen, je impulsen nog meer te vertrouwen en te volgen. Daarmee boor je nieuwe bronnen aan in jezelf en je cliënt.

Michiel Nooter is acteur en docent aan de Rebalancing School. Hij neemt je mee op een avontuurlijke reis, om juist die onbekende talenten en energieën te ontdekken en in te zetten.

Hamlet zei het al: ‘Zijn of niet zijn. Daar gaat het om.’ Spelen en Rebalancing gaan voor mij allebei over ‘Zijn’. Niet over de Beste versie van jezelf zijn, maar de meest Waarachtige.

-Michiel-

 

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Masterclass gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. We volgen hierbij de voorschriften vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio’s. 

Corona protocol Rebalancing School

Masterclass

Masterclass Speel je Vrij, Verruim je Speelveld
Zaterdag 6 november 2021
Begeleiding: Michiel Nooter
Lokatie: Amsterdam, De Toneelmakerij
Kosten: € 135
Deze workshop is toegankelijk voor RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.