Divine Touch

Aanraken vanuit Essentie

Docent: Jeanine van Deursen
Datum: Vrijdag 22 februari 2019; 10 tot 17 uur
Locatie: Huizen, Bewustzijnscentrum Bala
Kosten: € 125,-
Deelnemers: minimaal 10 en maximaal 20
Voertaal: Nederlands

Wonderlijk genoeg is het zo dat hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, hoe minder je jezelf als lichaam ervaart. Door aandachtige aanraking wordt het veld van de ervaring onbegrensd, houdt niet meer op bij je huid. Je wordt onbekommerd en niet meer zo beperkt door lichaam. Die staat is meer jouw ware aard en meer natuurlijk dan de ‘krampen‘ waarin we meestal in ons dagelijks bestaan leven.

In deze Masterclass zal de belangrijkste pijler van het Rebalancing werk in het licht komen te staan: Aanwezigheid in de aanraking. Dat is een doorslaggevend verschil met andere hands on benaderingen. Rebalancers raken aan met aandacht. Die aanwezigheid komt voort uit het vrije aandachtsveld in de Rebalancer.

Door aandachtige aanraking wordt de angst en disharmonie uit het lichaam getransformeerd. De vrije aandacht raakt iets ruimers aan dan de persoon in het lichaam. Je zou kunnen zeggen “bewustzijn ontmoet bewustzijn”. De persoon kan zijn of haar eigen essentie ervaren door aanwezig te zijn bij elke aanraking.

We gaan dieper in op het wat en het hoe. Op deze dag leer je efficiënte routes om uit de psychologische valstrikken te komen in de vrijere ruimtes.

Van Denken naar Voelen naar Zijn. Dit basisprincipe voor Rebalancing zal met ieders persoonlijke thema als voorbeeld nieuwe vorm krijgen.

De spirituele dimensie in Rebalancing wordt belicht. Wat als je je niet verliest in de inhoud van je geest maar ontspant in de grond van jouw geest. Als je niet de gewoonte doet en alles wat in de mind speelt even wegzet. Wat blijft er over? Wat ervaren we dan ?

Een Masterclass waarin Jeanine van Deursen de belangrijkste aspecten van Rebalancing in het licht zal zetten: Aanwezigheid en Aandacht in de aanraking. Een inspirerende dag voor een diepe opfrisser.

 

Deze Masterclass is toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten.

Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.