Mariska Gieskes

Master en Trainer Pathologie

Ik ben Mariska Gieskes (1960) en werk vanaf het afsluiten van de middelbare school in de gezondheidszorg. Ik ben begonnen als (kinder)verpleegkundige.
Na enkele jaren ben ik als docent verpleegkunde gaan werken. Tijdens mijn werk in de gezondheidszorg heb ik mijn master Pedagogiek behaald.
Gedurende het werken als docent ben ik mij gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg.
Via healing/reading, yoga, de tantra training, vrouwenworkshops, sexual grounding, de haptonomie opleiding en de opleiding systemisch werk ben ik terechtgekomen bij Rebalancing. Momenteel heb ik een eigen praktijk in Haarlem en daarnaast werk ik als vakdocent Pathologie en examinator bij de Rebalancing School.

Ik ben gezegend met twee prachtige dochters en een kleinzoon.
De ervaring van kinderen krijgen, opvoeden en hun eigen weg laten gaan, heeft mij veel gebracht.
Ook de ervaring van een scheiding, alleen zijn en opnieuw in liefde verbinden heeft mij wijzer gemaakt.
Ik geniet van de gesprekken met mijn dochters, reizen naar onbekende oorden met mijn lief, buiten zijn, staren over water en beppen met vriendinnen.

Opleidingen
(kinder)verpleegkunde, lerarenopleiding, haptonomie opleiding, Rebalancing opleiding, master pedagogiek. Verder healing/reading opleiding, vrouwenworkshops, tantra jaartraining, sexual grounding.

Collega’s over haar
Mariska is liefdevol, openhartig en direct en nodigt anderen uit helemaal zichzelf te zijn. Zij is empatisch, didactisch bekwaam, betrokken, bevlogen en bereid om met je mee te gaan op reis. Als ze het gevoel heeft dat je om de hete brei heen draait, zal ze er niet voor terugdeinzen je uit te dagen om erin te springen.

‘Voor mij is Rebalancing een prachtige vorm om meer in het hier en nu te zijn, om te genieten van het lichaam en daarmee te zijn met wat is.’

Email
mariska@rebalancing.nl

Telefoon
06 – 2509 1995

Website
mariskagieskes.nl