Marianne Pijnenborg

De Rebalancing praktijk van: Marianne Pijnenborg


Wat waardeer je aan de Rebalancing opleiding, wat heeft het voor jou betekend?

De opleiding heeft mij veel gebracht. Ik ben de confrontatie met mezelf aangegaan en door oude pijnen en emoties gegaan. Er opende zich nieuwe wegen waardoor ik besluiten nam die mijn leven veranderde.

Het eerste jaar van persoonlijke ontwikkeling geeft een goede basis om vervolgens door te kunnen gaan om de professie van Rebalancing te leren.

Hoe ervaar je het om als Rebalancer in de praktijk werkzaam te zijn, wat geeft het je?

Het verrijkt mijn leven doordat ik voor mensen een klankbord kan zijn waarin ze zichzelf kunnen zien, voelen en ervaren en waar ze helemaal (zichzelf) mogen ZIJN. Als ik de ander aanraak, raak ik in wezen ook mezelf aan. Het is een voortdurende uitwisseling waardoor ik blijf groeien in bewustzijn en voelen. Door dagelijks met Rebalancing bezig te zijn, behoud ik ook een goed contact met mijn lichaam.

Kun je wat vertellen over je praktijk nu?

Mijn praktijk maakt deel uit van de Tempeliershoeve -ruimte voor persoonlijke ontwikkeling – in Haaren. Ik werk daar samen met mijn nichten arbeidspsychologen in de voormalige boerderij van mijn opa en oma.

De cliënten die mijn praktijk bezoeken, zowel mannen als vrouwen, zijn van allerlei leeftijden. Zij komen bij mij met o.a. onbalans tussen denken en voelen, zingevingsvragen, problemen op werk of in relatie, onverwerkte traumatische ervaringen en hooggevoeligheid. Daarnaast geef ik Rebalancing Workshops, intimiteitscoaching en (partner)massage.

Heb je een advies of aanbeveling voor nieuwe studenten?

Als Rebalancing je aanspreekt, maar je twijfelt nog over de opleiding, ga dan voor een persoonlijke sessie, workshop of weekend en ervaar wat het met je doet.

Voor mij voelde de eerste kennismaking met de opleiding als thuiskomen waardoor ik wist: daar wil ik zijn.

 

Marianne Pijnenborg
Haaren (NB)
Website: www.praktijkkaroena.nl
06-28518357

Rebalancing opleiding afgerond in 2006