Manja Beerens

Trainer

Manja heeft een eigen praktijk in Eindhoven en werkt daarnaast als centralist bij een zorgcentrale.

Het hele brede gebied van alles wat raakt aan bewustzijn, bewustwording via het lichaam heeft haar interesse. Via het lichaam zien wat er gebeurt, wat je doet en van daaruit voelen wat je verlangen is, wat je graag zou willen.

Opleidingen
Bewegingswetenschappen, jaartraining ´De stem van jouw ziel´, verschillende massagecursussen, Rebalancing opleiding, Avatar master training.

Collega’s over haar
Manja is teder, zacht en stevig, oordeelloos en altijd onderzoekend. Ze is rustig, betrokken en empatisch en je kunt op haar bouwen. Ze kan daarnaast uitbundig lachen. Doordat zij zichzelf durft open te stellen en kwetsbaar te zijn, nodigt zij anderen uit dit ook te doen.

‘Door Rebalancing ga je zien wat je doet. Hoe je je leven leeft. Word je je daar bewust van. Het geeft je ruimte om te zijn met wat er is. Het ondersteunt je bij het zien van mogelijkheden en vertrouwen dat je dat kunt. In mijn beleving word je er een echter en liefdevoller mens van. Het blijft een wonder hoe dat allemaal aan te raken is via je lichaam, via je gevoelde ervaring.’

Email:
manja@rebalancing.nl

Telefoon:
06-50688742

Website:
www.marearebalancing.nl