John van der Rest

Trainer

John werkt als Rebalancer in zijn praktijk Lichaamsgewijs in Nijmegen. In het begeleiden van mensen ziet hij zichzelf als medereiziger – en soms reisleider – op een ontdekkingsreis naar hoe het is om mens te zijn. In zowel de pijn als het in het licht. John werkt veel met de transformerende kracht van het hart en van de aarde. Lichaamsbewustzijn, adem en klank fungeren als gidsen en ankers voor hoe het is in het hier en nu. De natuur, engelen en voorouders gebruikt hij als ervaarbare hulpbronnen.

Opleidingen
Rebalancing, jaartraining mannenwerk, trainingen in Arun Conscious Touch, Ervaarbare Adem (Ilse Middendorf) en Presence Training Akhail Nishant Matthews.

Collega’s over hem:
John is een man met hart voor de natuur en voor andere harten. Hij is gepassioneerd over zijn vak en over de essentie van mens zijn. Mens zijn in verbinding met Moeder Aarde. John is stevig, gepassioneerd, speels. Hij heeft het vermogen anderen uit te nodigen een stapje verder te gaan en hun eigen vrije onbevangen zelf te leven.

“Rebalancing brengt je in contact met jouw waarheid op dit moment in je leven. Bewust zijn met wat in je leeft, schept ruimte om nieuwe keuzes te maken vanuit je hart. Je leert mens te zijn door stap voor stap je hart te openen voor zowel je pijn als voor jouw essentie vanuit Licht en Liefde.” 

Email
john@rebalancing.nl 

Telefoon
06-14 11 24 80

Websites
www.lichaamsgewijs.nl