Lenteworkshop

Tot bloei komen

Kennismaken met Rebalancing

Na de rust en bezinning van de winter is het nu, met de lente voor de deur, tijd om weer tot bloei te komen. In deze workshop krijg je de kans om te luisteren naar je lichaam, je innerlijke stem, je verlangen en naar wat er nu in beweging wil komen. Daarnaast ondersteunen we je om dat wat jouw groei misschien belemmert, te onderzoeken en te voelen. De opgedane inzichten, een dieper contact met jezelf en een hervonden energie neem je weer mee je dagelijkse leven in.

We zijn in de loop van ons leven gewend geraakt aan patronen van vooral denken en handelen. Dat leidt meestal tot een leven met minder bewustzijn over wat je voelt,  wie je bent, en wat je eigenlijk wilt.  In je lichaam hebben die patronen een fysieke afdruk gekregen in de vorm van spanning en verkramping, of afwezigheid en contactloosheid.

Door je lichaam als ingang te nemen, kunnen je je patronen onderzoeken. Hierdoor krijg je meer zelfinzicht  en een dieper contact met je gevoel en je potentie voor groei. Vaak voel je je hierdoor meer ontspannen, aanwezig, vitaler en bewuster. Je denken zal je meer kunnen ‘besturen’.

De Lenteworkshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden of als onderdeel van het Rebalancing Atelier.

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De Lenteworkshop vindt plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten. Als je je kamer of campeerplek minimaal 14 dagen van te voren boekt, krijg je vroegboekkorting! Klik op de button om naar de boekingspagina te gaan.

 

 

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk.