Kirsten Storm

Hoofddocent

Kirsten heeft een eigen praktijk voor Lichaamswerk en Bewustzijn in Amersfoort.

Zij heeft interesse in je ware Zelf te ontdekken via zelfonderzoek, stem/beweging en (diep) lichaamswerk, in combinatie met diepe stilte en aanwezigheid. Ze werkt o.a. met thema’s als pijn rondom verlies/rouw en trauma’s.

Opleidingen
Rebalancing, jaartraining familie-opstellingen, fysiotherapie, energiewerk (Reiki, Seichem), CranioSacraaltherapie level 2. Trainingen op het gebied van dansexpressie, stemwerk, energiewerk. Sinds 2014 student aan de Ridhwan School van A.H. Almaas.

Collega’s over haar
Kirsten is een sensitieve vrouw die op deskundige wijze je lichaam beroert. Zij is openhartig, uitdagend, veelzijdig, stelt zich van nature kwetsbaar op, heeft diepgang en is inlevend/begripvol en een getalenteerd lichaamswerker.

“De pijlers van Rebalancing (zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk) zijn voor mij de weg naar binnen. De stilte, het voelen via het lichaam en het nieuwsgierig blijven naar wat er gezien wil worden, zijn belangrijke instrumenten in mijn werk. Het maakt mij blij om samen in contact te zijn met iemands ‘ware Zelf’”.

Email
Kirsten@rebalancing.nl

Telefoon
06-52 678 312

Website
laatjeraken.nl