Je Vrouwelijke Bron

De levensstroom tussen je moeder en jij als dochter

 

Je moeder staat voor je verbinding met het leven en alle gevoelens en gedachten die daarbij horen. Mogelijk roept deze verbinding gevoelens van weerstand, verlangen, rouw of gemis op of denk je er wel “klaar “mee te zijn.

In het systemisch werk is de beweging naar je moeder als dochter één van de meest helende bewegingen. Het maakt hiervoor niet uit of je moeder al is gestorven of nog leeft. Wanneer het je lukt je moeder helemaal als moeder aan te nemen en zij jou mag hebben als kind, heelt zich van binnen iets, waardoor de bron van jouw leven vloeiender gaat stromen.

In dit contact is de mate van afbakening van moeder en dochter van belang. Bij een te sterke of te vroege afbakening kun je bijvoorbeeld een te kort aan warmte ervaren. Bij te veel of te vroeg op je eigen benen staan kan geen steun durven te ontvangen of niet durven uitreiken een rol gaan spelen. Tevens neem je dan te veel verantwoordelijkheid. Als de afgrenzing met je moeder te zwak of te onvolledig is, sta je mogelijk te wankel op eigen benen en is er angst voor verlies van eigenheid.

In deze Masterclass begeleidt Kea Schelvis ons in het onderzoek naar deze  relatie. Je wordt uitgenodigd om via lichaamsgerichte oefeningen en uitwisseling met andere vrouwen het contact met je moeder te onderzoeken en te ervaren.

Hoe ervaar jij als vrouw deze dans tussen verbinding en afgescheiden zijn en hoe werkt jouw relatie met je moeder door in het begeleiden van je cliënten?

 

Masterclass

Masterclass Je vrouwelijke bron; de levensstroom tussen je moeder en jij als dochter
Zaterdag 4 november 2023
Begeleiding: Kea Schelvis
Lokatie: Bussum, Peirsman Academie
Kosten: € 170
Deze workshop is toegankelijk voor vrouwelijke RB's en andere lichaamsgerichte therapeuten


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja/Yes
Yes No
Ja / Yes
Ja / Yes Nee / No
Ja / Yes

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.