Rebalancers in de Praktijk:
Jannet Middelkamp

DSC_0067

Wat waardeer je aan de Rebalancing opleiding, wat heeft het voor jou betekend?

De Rebalancing Opleiding vind ik een professionele opleiding. Een opleiding die je als student de ruimte geeft om je persoonlijk te ontwikkelen, zowel op psycholgische als op het lichamelijke vlak en daarbij mag ervaren dat je mag zijn wie je bent.

Hoe ervaar je het om als Rebalancer in de praktijk werkzaam te zijn, wat geeft het je?

Ik voel me een rijk mens dat ik mag werken als rebalancer in mijn praktijk. Door mijn cliënten via lichaamswerk, bewustwording en coaching meer in contact met zichzelf te laten komen en samen met hen hun proces te doorlopen, ervaar ik als zeer verrijkend

Kun je wat vertellen over je praktijk nu?

Ik werk part-time in mijn praktijk. Mijn cliënten komen met allerlei zorgvragen, zoals: relatieproblemen, seksualiteit, burn-out, wie ben ik wat wil ik, hyperventilatie, trauma, stress enz .

Het mooie is dat je binnen de Rebalancing beschikt over veel tools die je kan inzetten op dat moment dat het beste bij de cliënt past. Naast mijn praktijk geef ik nog 2 ochtenden les als sportdocent.

Heb je een advies of aanbeveling voor nieuwe studenten?

Ik zou zeggen: twijfel niet, spring in het diepe en ga het avontuur met jezelf aan. Het is het waardevolste cadeau dat je jezelf kan geven.

Jannet Middelkamp
Zeewolde
Website: De Kern: praktijk voor Rebalancing lichaamswerk en bewustzijn

Opleiding afgerond in 2004