Zomerworkshop

De Wijsheid in het Lichaam

Kennismaken met Rebalancing

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten. In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent. Deze aanwezigheid geeft een opening naar natuurlijkheid in je lichaam. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten dan ontstaat er weer vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze 3-daagse workshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop maakt deel uit van het Rebalancing Atelier of kan als op zich staande workshop gevolgd worden.

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De zomerworkshops vinden plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten. Je verblijf kan je ca. 2 weken voor de start van de workshop reserveren.

Zomerworkshop

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen
2022

September
Vrijdag 2 september t/m zondag 4 september
Vrijdag 09.30 uur t/m zondag ca. 17.30 uur
Zomerworkshop De Wijsheid in het Lichaam
Begeleiding: Alice Stenneberg, Jaya Esther Schenkel
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.