De Wijsheid in het Lichaam

Kennismaken met Rebalancing

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten. In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent. Deze aanwezigheid geeft een opening naar natuurlijkheid in je lichaam. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten dan ontstaat er weer vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze 4-daagse workshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop maakt deel uit van het Rebalancing Atelier of kan als op zich staande workshop gevolgd worden.

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Zomerworkshop gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. Wij vinden het belangrijk dat wij verantwoordelijk met een ieders gezondheid omgaan. Wat ondermeer betekent dat de groep maximaal 16 personen groot zal zijn en iedereen verblijft op een éénpersoonskamer met eigen douche en toilet (er wordt dan geen toeslag berekend). Deze maatregelen maken het mogelijk om in The Land of Now te verblijven,  de deelnemers een mooie workshop aan te bieden en  de corona-maatregelen van het RIVM te handhaven, waaronder de 1,5 meter regel. 

Voor de start van deze Zomerworkshop ontvangen alle deelnemers een protocol met daarin de afspraken die wij als School en Centrum met elkaar en de deelnemers maken. Zo kunnen we op een verantwoorde wijze en met zorg voor onze gezondheid, samen een mooie Zomerworkshop beleven.

 

Zomerworkshop

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen
2020

September
Donderdag 3 september t/m zondag 6 september
Zomerworkshop De Wijsheid in het Lichaam
Begeleiding: Emile Rahi Buring, Inge Delforterie
Lokatie: Siddeburen, The Land of Now
Kosten: € 550
Verblijf: In twee- of driepersoonskamer of tegen extra kosten een eenpersoonskamer

November
Donderdag 19 november t/m zondag 22 november
Verlate Zomerworkshop De Wijsheid in het Lichaam
Begeleiding: Kirsten Storm, Sabine Kuypers
Lokatie: Siddeburen, Land of Now
Kosten: € 550
Verblijf: In twee- of driepersoonskamer of tegen extra kosten een eenpersoonskamer


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.

Lees het privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Ja
Ja
Ja Nee
Ja