Zomerworkshop

De Wijsheid in het Lichaam

Kennismaken met Rebalancing

In het dagelijks leven is veel van onze aandacht verwikkeld in gedachten, overtuigingen, plannen en oordelen. Hierdoor verliezen we vaak het contact met ons lichaam en de rijke gevoelswereld die in ons aanwezig is. We verliezen de verbinding met onszelf en daarmee met anderen. Dit beïnvloedt onze gemoedstoestand en onze vitaliteit, maar ook de keuzes die we maken in het leven.

In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent, luistert, en in contact komt met de wijsheid die erin huist. Deze grotere aanwezigheid in je lichaam geeft een opening naar jouw natuurlijkheid en jouw oorspronkelijke zijn. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren.

Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten, dan ontstaat er nieuwe ruimte, vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei.

De Zomerworkshop biedt een rijke kennismaking met Rebalancing. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden of als onderdeel van het Rebalancing Atelier en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar.

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De zomerworkshop vindt plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten. Als je je kamer of campeerplek minimaal 14 dagen van te voren boekt, krijg je vroegboekkorting! Klik op de button om naar de boekingspagina te gaan. (Voor 2023, komt mogelijkheid om te boeken binnenkort beschikbaar).

 

 

 

Zomerworkshop

Zomerworkshop De Wijsheid in het Lichaam
Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2023
Vrijdag 09.30 uur t/m zondag ca. 17.30 uur
Begeleiding: Emile Buring, Inge Delforterie, Inge Kraan
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 699
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.