De Wijsheid in het Lichaam

Kennismaken met Rebalancing

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten. In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent. Deze aanwezigheid geeft een opening naar natuurlijkheid in je lichaam. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten dan ontstaat er weer vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze workshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop maakt deel uit van het Rebalancing Atelier of kan als op zich staande workshop gevolgd worden.

 

INFO

Zomerworkshop juli
Begeleiders: Sabine Kuypers  en Kirsten Storm
Datum:  donderdag 2 t/m 5 juli 2020
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: do. 10.30 uur t/m zo. 16.00 uur
Kosten: € 550,- (incl. accommodatie en maaltijden)
Verblijf:  In twee- of driepersoonskamer met eigen douche en toilet. Er is een aantal eenpersoonskamers die gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Zomerworkshop september
Begeleiders: Inge Delforterie en Emile Rahi Buring   
Datum:  donderdag 3 t/m 6 september 2020
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijden: do. 10.30 uur t/m zo. 16.00 uur
Kosten: € 550,-  (incl. accommodatie en maaltijden)
Verblijf:  In twee- of driepersoonskamer met eigen douche en toilet. Er is een aantal eenpersoonskamers die  gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.