De Wijsheid in het Lichaam

Kennismaken met Rebalancing

Veel van onze aandacht is verwikkeld in gedachten. In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je simpelweg in je lichaam aanwezig bent. Deze aanwezigheid geeft een opening naar natuurlijkheid in je lichaam. Dit geeft je een gelegenheid om nieuwe aspecten en kwaliteiten van jezelf te ervaren. Als je aandacht zich bevrijdt uit de greep van je gedachten dan ontstaat er weer vitaliteit, onbezorgdheid en spontaniteit. Deze hernieuwde vrijheid is een belangrijke ondersteuning voor persoonlijke groei en aanwezigheid.

Deze 3-daagse workshop biedt een kennismaking met Rebalancing lichaamswerk en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar. De workshop maakt deel uit van het Rebalancing Atelier of kan als op zich staande workshop gevolgd worden.

CORONA:
Als het nodig is, wordt de Zomerworkshop gegeven met inachtname van de dan geldende corona maatregelen. Wij vinden het belangrijk dat wij verantwoordelijk met een ieders gezondheid omgaan. 

Rebalancing in Coronatijd

Coronaprotocol Rebalancing School

De ZOMERWORKSHOPS 2021 OP NIEUWE LOCATIE !!

Nadat wij 20 jaar onze meerdaagse workshops, het inspiratiejaar en de andere jaren van de opleiding, in Siddeburen (Groningen)  hebben gegeven, staat er vanaf dit najaar een verandering van locatie aan te komen!

Onze nieuwe locatie is Landgoed Venwoude in Lage Vuursche. Een prachtige locatie in het midden van Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, waar we het nieuwe thuis van de Rebalancing School gaan maken.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten.

Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met een link om je verblijf te reserveren!

Indien er een WACHTLIJST is, schrijf je dan gerust nog in, er is altijd kans dat er een plek vrij komt!

Zomerworkshop

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen
2021

Juli
Vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli
Zomerworkshop - De Wijsheid in het Lichaam
Begeleiding: Inge Delforterie, Emile Rahi Buring
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625

Oktober
Vrijdag 29 oktober t/m zondag 31 oktober
Zomerworkshop - De Wijsheid in het Lichaam
Begeleiding: Kirsten Storm, Alice Stenneberg
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 625


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja