Rebalancing Inspiratiejaar:

Een jaartraining vol inspiratie en diepgaande inzichten voor iedereen.

Het Inspiratiejaar is bedoeld voor mensen die aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling of voor diegenen die verdieping in hun werk zoeken.

Deze jaartraining zal je nieuwe inspiratie en inzichten geven. Je krijgt de mogelijkheid om intensief, en gedurende een langere periode, te werken aan je eigen bewustzijnsontwikkeling. Je zult meer ontdekken over ontspanning, jouw potentie, je levendigheid, vrijheid en dieptes. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen patronen, je overtuigingen, en in de vastgehouden spanning die er in de loop van je leven is ontstaan.

Het Inspiratiejaar kan bovendien een betekenisvolle aanvulling zijn voor bestaande beroepen waarbij met mensen gewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld HR professionals, coaches, trainers, psychotherapeuten, psychologen, medici, masseurs. In Rebalancing ligt immers de nadruk het verband tussen lichaam en geest, op het lichaamsbewustzijn, op het leren voelen en omgaan met emoties, en op aanwezig zijn (mindfulness).

Maar of je nu kunstenaar, coach, IT-er, accountant, vader of moeder bent – wie je ook bent of welk beroep je ook hebt, jezelf persoonlijk ontwikkelen heeft uiteindelijk een gunstig effect op jezelf en je omgeving. In de praktijk hebben wij studenten uit alle richtingen en van alle leeftijden.

We werken in een veilige, liefdevolle setting met aanraken, beweging, zelfonderzoek, meditatie, ademwerk en andere oefeningen. Het jaar omvat zeven blokken van vier dagen. Elke vierdaagse heeft een eigen thema. De basis van Rebalancing lichaamswerk, zelfonderzoek en meditatie komt aan bod en je gaat je innerlijke wereld van gevoelens en emoties leren kennen of je kennis daarover verdiepen. Vooral lichaamsbewustzijn en het vermogen om je eigen ervaring te dragen en te onderzoeken, zijn hier van belang. Je legt zo een fundament van eigen wijsheid en daarmee een basis om in te kunnen rusten en op te vertrouwen.

Beroepsopleiding
Het is mogelijk om het Inspiratiejaar als losstaande training te volgen. Het vormt tevens het eerste jaar van de opleiding tot Rebalancer. In totaal beslaat de opleiding tot Rebalancer drie jaar.

Voor meer informatie, klik op de links hiernaast:

 

 

button (7)