Kom op ons Rebalancing Inspiratie Festival op 25 mei 2019!

AL 90% VERKOCHT, KOOP SNEL JE TICKET!

TICKET KOPEN? KIJK ONDERAAN DEZE PAGINA


Elk jaar zetten we onze deuren open om geïnteresseerden kennis te laten maken met Rebalancing en de Rebalancing School. Dit jaar zetten we ze een stukje verder open… of zeg maar wagenwijd… en geven we een Festival, omdat we wat te vieren hebben!
Rebalancing bestaat namelijk 30 jaar in Nederland.

We nodigen je van harte uit dit groots met ons te vieren én om Rebalancing te voelen, te proeven, te ervaren en te beleven op de plek waar we altijd zitten. Neem je vrienden mee, je geliefden, je buren en andere geïnteresseerden. En laat je, met ons, inspireren en onderdompelen in alles wat Rebalancing en de Rebalancing School te bieden heeft.


Wat ga jij ervaren op het Inspiratie Festival?
* De plek
* Actieve meditaties, interactieve lezingen en gratis korte Rebalancingsessies* Lichaamswerkdemonstraties, dans, expressie, yoga, zelfonderzoek en meer
*Boekenstand met Rebalancers en schrijfsters Lisette Thooft en Herma Jonker
* Het docententeam en Rebalancingstudenten
* En bovenal…inspiratie: ons enthousiasme voor Rebalancing, de reis die we iedereen gunnen.
*Meer informatie en het volledige programma vind je hieronder.
*Een ticket kopen doe je via het formulier onderaan deze pagina.

 Lekker eten!
Voeding is een heel belangrijk onderdeel van Rebalancing. Goede zorg voor de innerlijke mens! We hebben bij de Rebalancing School onze eigen koks. Zij maken heerlijke biologische, vegetarische gerechten tijdens onze lesblokken en workshops in The Land of Now.


De plek: The Land of Now in Siddeburen 
Het festival is op de plek waar de Rebalancing School het grootste deel van haar activiteiten organiseert. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen is dit een oase van rust met een sfeer die persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. We bieden je een rijk programma met verschillende activiteiten en workshops tegelijkertijd. Wij zullen er zijn om je te verwelkomen en alles uit te leggen. Lees hier meer over The Land of Now.


Meditatie
Meditatie: ‘aanwezig zijn met wat er is’, is de basis van alles wat we doen bij Rebalancing. Je kunt deze dag meedoen met de actieve meditaties die we vaker doen. Actieve meditaties zijn meditaties waarbij beweging en muziek je ondersteunen aanwezig te blijven, waarna altijd stilte volgt.


Lichaamswerk: aanraken
Rebalancing is zoveel meer dan massage. Het aanraken met deze vorm van aandacht is alleen echt te ‘vatten’ als je het hebt ervaren: We geven een aantal demonstraties van sessies en zullen daarbij uitleggen wat we doen. Bovendien kun je korte sessies ontvangen van 2e jaars studenten die aanwezig zijn. Lees hier meer.


Lichaamswerk: beweging
Als wij meer toegang krijgen tot de signalen van ons lijf en de kramp van onze patronen, worden we vrij en komen in contact met onze essentie. Rebalancing gebruikt naast het aanraken ook andere vormen om je lichaam en gevoel te ervaren als dans, expressie, yoga, bodyflow en andere bewustzijnsoefeningen.


Zelfonderzoek
Door vragen mee naar binnen te nemen en open te staan voor onderzoek kun je dieper in jezelf en je gevoel zakken. De antwoorden zoek je niet in je mind, maar in je gevoel of intuïtie. Ze borrelen als het ware uit je onderbewuste op. Het vergt wat oefening, maar het brengt zoveel inzicht en verdieping. Maak kennis met deze vorm van zelfonderzoek.


Boekenstand
Met: Lisette Thooft en Herma Jonker.

Allebei Rebalancer, schrijver en coach. Ze zijn in de boekenstand aanwezig om hun boeken persoonlijk voor je te signeren en te delen over hun ervaring met Rebalancing!

Klik hier om meer over hen te lezen!


Het team
Alle teamleden van de Rebalancing School zijn er om je te ontvangen. De oprichters van de School, die Rebalancing uit India naar Nederland brachten, zijn ook aanwezig. Je kunt met ons kennismaken, ons bevragen en zien hoe we aan het werk zijn. En…voelen of ‘het goed voelt’ natuurlijk.

 


De studenten
2e Jaars studenten Rebalancing zijn die dag aanwezig om korte sessies te geven en om over hun persoonlijke ervaring te vertellen. Informatie uit de eerste hand van mensen die de stap hebben durven te nemen! Lees hier het verslag van een geïnspireerde student Rebalancing.

 


Inspiratie
Deze Rebalancing reis heeft ons allemaal zó geïnspireerd, heeft onze harten geopend en ons meer bewustzijn gebracht, dat het werkelijk gemeend is als we zeggen: we gunnen jou deze reis en deze ervaring. We hopen je er iets van mee te kunnen geven op het festival.

 


 

 

 


Koop je ticket(s):