Inge Delforterie

Hoofdtrainer en Directeur

Inge heeft een eigen praktijk in Doorwerth en geeft workshops waarbij aanraken, adem, bewegen en bewustwording centraal staan.

Haar interesse gaat uit naar het werken vanuit ruimte en aanwezigheid en met aanraking, zelfonderzoek en ademwerk mensen weer in contact te brengen met zichzelf.

Samen met Emile Buring is zij met veel enthousiasme, interesse en energie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de School.

Opleidingen
Trainingen en opleidingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder de Opleiding Rebalancing, Somatic Experiencing, ademcoaching, energetisch lichaamswerk en systemisch werk.

Collega’s over haar
Inge is een vakvrouw. Zij heeft een grote betrokkenheid in het werk en kan nuchter en direct zijn in het begeleiden. In haar rebalancing werk weet ze moeiteloos te schakelen tussen uitersten; stevig en zacht, diepte en humor. Ze draagt een sfeer uit waarin waarde en waardigheid van ieder individu nooit uit het oog wordt verloren.

“Rebalancing is voor mij een ontdekkingsreis. Een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.

Email
inge@rebalancing.nl

Telefoon
06-53422218

Website
key2u.nl