Het vooralsnog laatste zoominar!

DINSDAG 22 JUNI

Het Instrument dat Jij bent – Vrije Zelfexpressie

Door Erica Nap

We leven in een bijzondere en zeer regelmatig ook zeer frustrerende tijd. Te midden van alle berichtgeving en uiteenlopende meningen is het een grote kunst onze eigen stem te blijven horen. En toch denk ik dat het ons meer dan eens te doen staat juist dát te doen. Wat is mijn antwoord op deze tijd? Wie wil ik zijn voor de mensen die bij mij komen voor steun en begeleiding? Op welke manier uit zich míjn instrumentschap in deze tijd?De antwoorden op die vragen kunnen we nergens anders vinden dan in ons eigen zijn, te beginnen bij ons eigen lichaam. Voelend, onderzoekend en zingend. En van daaruit… de moed om onze stem te laten horen mét de flexibiliteit om te blijven resoneren met onze omgeving.

Ik nodig je uit. Jouw stem. Omdat jij het bent.