Het Inspiratiejaar doet leven!

DSC_0282Het Inspiratiejaar doet leven!
Door Britt.

Ik zocht iets dat verder ging dan verbale ondersteuning. Coaching en praten brachten me niet bij de essentie van de dingen in mezelf. Tot ik Rebalancing ontdekte.

Mijn eerste sessie was meteen een en al herkenning: dit raakt me! Dit gaat ergens over! Intuïtief nam ik het besluit: ik ga het Inspiratiejaar doen; hier moet ik zijn!

Het werd een intense ervaring die mijn ogen opende voor een bredere blik op de realiteit. Tijdens een jaar lang intensief werken in een groep word je geraakt door elkaar. Ik zag hoe oude pijn en emotie zich vast kunnen zetten in het lichaam. Indrukwekkend. Mijn blik op het mens-zijn veranderde van idealistisch naar meer reëel.

Het Inspiratiejaar zette mij op de weg naar binnen. Naar verbinding met mijn innerlijk; via het lichaam. Ik ben dieper gaan voelen en ervaar meer contact met mezelf. De begeleiding in het jaar is professioneel. Het team biedt veel ruimte om dieper in jezelf te gaan. De groep, het proces en de sfeer worden gedragen door mensen met een zuivere intentie. Het programma zit goed in elkaar.

Rebalancing biedt een combinatie van aanraking en persoonlijke ontwikkeling. Daarmee onderscheidt het zich van andere stromingen in persoonlijke ontwikkeling.

 

Britt (oud student)