Herfstworkshop

Je Weg naar Binnen

Kennismaken met Rebalancing

In deze workshop volgen wij de beweging naar binnen, net als de natuur dat in deze tijd doet. Je wordt uitgenodigd je buitenste laagjes te laten neerdwarrelen en meer contact te maken met je binnenwereld. Je krijgt de gelegenheid om op een nieuwe manier te luisteren naar wat jouw lichaam en intuïtie je te vertellen hebben.  En als je laagjes loslaat, kan het verrassend zijn! Dan word je gevoeliger en stiller dan je dacht, of juist energiek, levendig en bewegelijk.

Als je dit leest, is de kans groot dat je al nieuwsgierig bent naar jezelf en je binnenwereld. Wij hopen je in de workshop op verschillende manieren nog geïnteresseerder te maken! We gebruiken hiervoor verschillende vormen met het lichaam als ingang. Dit doen we door aanraken, bewegen, voelen, meditatie, adem, zelfonderzoek en meer.

De Herfstworkshop biedt een rijke kennismaking met Rebalancing. De workshop kan als een op zich staande workshop gevolgd worden en is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in het Rebalancing Inspiratiejaar.

 

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche

De herfstworkshop vindt plaats op Landgoed Venwoude. Een prachtige locatie gelegen in Lage Vuursche midden in Nederland. In de bossen, met een fantastische energie, het thuis van de Rebalancing School.

Je verblijf reserveren:

De workshop is residentieel. Je verblijf boek en betaal je rechtstreeks bij Venwoude. Klik hier voor meer informatie en de kosten. Als je je kamer of campeerplek minimaal 14 dagen van te voren boekt, krijg je vroegboekkorting! Klik op de button om naar de boekingspagina te gaan. (Voor najaar 2023, komt de mogelijkheid om te boeken in het 1e halfjaar 2023 op de site van Venwoude).

 

 

Herfstworkshop

Herfstworkshop - Je Weg naar Binnen
Vrijdag 13 oktober t/m zondag 15 oktober 2023
Inloop vrijdag vanaf 9.30, start 10 uur.
Afronding zondag rond 17.30u.
Begeleiding: Sabine Kuypers, John van der Rest
Lokatie: Lage Vuursche, Venwoude
Kosten: € 699
Deze workshop is toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.