Jaya Esther Schenkel

Trainer

Jaya Esther Schenkel is een Rebalancer, trainer, yoga instructeur en oprichtster van ‘Wisdom of the Body’ met 20 jaar ervaring in het buitenland en nu met een praktijk in Den Haag.

Haar missie is om vanuit haar hart en passie in overvloed te leven, anderen te inspireren en ondersteunen in het onvoorwaardelijk liefdevol omarmen van zichzelf. Onder alle lagen en achter iedere deur vinden we uiteindelijk Liefde! En dat begint bij Liefde voor Zelf met als uitgangspunt ‘Jij bent altijd oké!”. Een spannende weg, en ook een hele essentiële.  To become who we already are!

Opleidingen
Rebalancing opleiding, Ashtanga yoga, Healing & Reading opleiding, Reiki, NEI, Vrouwencircles.

Collega’s over haar:
Jaya betekent ‘ja!’ Zij is een levenslustige vrouw met het lef om te leven. Bruisend van energie en met passie voor voluit leven in kracht, spelen en liefde. Jaya moedigt aan en ondersteunt. Zij is krachtig, direct en doortastend en invoelend in groepsprocessen; in wat er nodig is voor het geheel en het individu.

Rebalancing is een nooit eindigende reis om mij blijvend te herinneren wie ik Ben. Rebalancing is daarom niet iets wat ik doe, het is een manier van leven! Het gaat over houden van mijzelf, mijzelf omarmen en ademen in daar waar ik ben in mijn reis op dit moment, zonder oordeel.”

Email
Jaya.Esther@rebalancing.nl 

Telefoon
06 – 41 30 87 37

Website
www.wisdomofthebody.nl