Emile Buring

Hoofdtrainer en Directeur

Emile’s interesse gaat uit naar de relatie tussen lichamelijke (ont)spanning, levensenergie en authentiek leven. Hij is gefascineerd door stilte en de mogelijkheid om ons diep te verbinden met onszelf, elkaar en het grotere veld.

Samen met Inge Delforterie is hij met toewijding, energie en liefde verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Rebalancing School.

Opleidingen 
Rebalancing, Somatic Experiencing en Ademwerk en trainingen in Trager Approach, Myofascial Energetic Release, Emotioneel Lichaamswerk, Innerlijk Kind-werk, Psychosynthese, Geweldloze Communicatie, Boeddhisme en Meditatie, Hersenen & Bewustzijn. Bovenal ervaart Emile het leven zelf als zijn grootste leerschool, elke dag weer.

Collega’s over hem
Emile is een krachtige, invoelende en liefdevolle man. Hij heeft het vermogen mensen open en oordeelloos waar te nemen en hen doortastend en respectvol uit te nodigen tevoorschijn te komen. Hij ondersteunt het proces van individuen en het collectief met een warm hart, helderheid en met trouw aan zijn waarheid. Emile brengt in zijn lesgeven een welkome balans tussen stevig en zacht, intiem en afstand, serieus en luchtig. Hij is een goede procesbegeleider en lichaamswerker, met veel passie voor de ‘Rebalancing way of life’ .

“Rebalancing is een ontmoeten van dat wat er werkelijk is in ons en hier leren zonder oordeel mee te zijn. Via het lichaam en ons bewustzijn ons meer en meer openen voor wat waar is in het moment; door alle lagen van ervaringen heen onze ware essentie ervaren, wie we van nature zijn. Onszelf herinneren.”

Email

emile@rebalancing.nl 

Telefoon
06-34746116

Website
emileburing-rebalancing.nl