Elly te Brake

Filosoof, begeleider bij levensvragen, systemisch werk en Voice Dialogue. Geboren in 1955 als oudste dochter in een gezin met acht kinderen in de Achterhoek.

Al jong dwong de vraag naar de wezenlijke zin en bestemming van het leven me om op een fascinerende reis te gaan. Studies in filosofie en psychologie. Langdurige beoefening van diverse vormen van therapie, yoga, lichaamswerk en meditatie als vast deel van mijn dagelijks leven vormen een innig samenspel tussen persoonlijke ontwikkeling en werk.

De grote nieuwsgierigheid naar hoe het leven zich ontvouwt blijft op deuren kloppen die openen naar steeds weer andere invalshoeken. Daardoor ontstaat een integrale ontwikkeling van lichaam, geest, hart, hoofd en ziel…Ik voel me geboeid door het proces dat wij mensen doormaken en steeds weer verwonderd over de ingeboren intelligentie die die ontvouwing leidt.

Als trainer, supervisor en begeleider kun je rekenen op diepgaande persoonlijke afstemming. Dat geeft bedding aan het herkennen van je eigen wijsheid.