Controle en Loslaten

In deze tweedaagse Rebalancing workshop in het zonnige Yogacentrum De Lindewei in Leiden, word je je op een speelse en prettige manier bewust van je eigen patronen van controle en loslaten. Daarnaast krijgt je een goede indruk van wat  Rebalancing is.

Veel mensen hebben zich ergens in hun leven staande moeten houden en hebben zich bewust of onbewust moeten aanpassen aan lastige omstandigheden. Dit ‘controle houden’ was misschien ooit nuttig, maar als het een patroon wordt, leidt het tot verstarring, ‘in je hoofd gaan’, spanning en vaak fysieke klachten.

In de workshop gaan we met verschillende oefeningen en meditaties op zoek naar wat het thema controle en loslaten voor jou – en je lichaam – betekent.  Het aanraken is vooral gericht op hoofd, nek en schouders: bij uitstek gebieden waarin ‘controle en loslaten’ voelbaar is.

Je krijgt meer toegang tot je gevoelsleven, waarbij pijnlijke maar ook juist vreugdevolle kanten kunnen worden geopend.  Je zult je meer bewust worden van hoe het bij jou werkt om vast te houden, te ontspannen, het leven laten stromen of om je vrijer te voelen.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk!

INFO
Begeleider: Sabine Kuypers en Meike Janssen
Datum: zaterdag 13 en zondag 14 april 2019
Locatie: Yogacentrum De Lindewei, Leiden
Tijden: 10 tot 17.30 uur (inloop 9.30 u.)
Kosten: € 250,- (excl. lunch)
Max. aantal deelnemers: 12

 

 

 

Schrijf je in middels onderstaand formulier.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.