Workshop Controle en Loslaten

Controle en Loslaten

In deze tweedaagse Rebalancing workshop, word je je op een speelse en prettige manier bewust van je eigen patronen van controle en loslaten. Daarnaast krijgt je een goede indruk van wat  Rebalancing is.

Veel mensen hebben zich ergens in hun leven staande moeten houden en hebben zich bewust of onbewust moeten aanpassen aan lastige omstandigheden. Dit ‘controle houden’ was misschien ooit nuttig, maar als het een patroon wordt, leidt het tot verstarring, ‘in je hoofd gaan’, spanning en vaak fysieke klachten.

In de workshop gaan we met verschillende oefeningen en meditaties op zoek naar wat het thema controle en loslaten voor jou – en je lichaam – betekent.  Het aanraken is vooral gericht op hoofd, nek en schouders: bij uitstek gebieden waarin ‘controle en loslaten’ voelbaar is.

Je krijgt meer toegang tot je gevoelsleven, waarbij pijnlijke maar ook juist vreugdevolle kanten kunnen worden geopend.  Je zult je meer bewust worden van hoe het bij jou werkt om vast te houden, te ontspannen, het leven laten stromen of om je vrijer te voelen.

De workshop is 2 dagen, zonder overnachting.

Workshop april: Kom je van ver en vind je het fijn wel in de omgeving te overnachten, dan is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om te overnachten in de Paulushoef in Son en Breugel. Wil je daar gebruik van maken, neem dan even contact op met Manja Beerens via: manja@rebalancing.nl.

Workshop Controle en Loslaten

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja