Workshop Controle en Loslaten

Controle en Loslaten

In deze tweedaagse Rebalancing workshop, word je je op een speelse en prettige manier bewust van je eigen patronen van controle en loslaten. Daarnaast krijgt je een goede indruk van wat  Rebalancing is.

Veel mensen hebben zich ergens in hun leven staande moeten houden en hebben zich bewust of onbewust moeten aanpassen aan lastige omstandigheden. Dit ‘controle houden’ was misschien ooit nuttig, maar als het een patroon wordt, leidt het tot verstarring, ‘in je hoofd gaan’, spanning en vaak fysieke klachten.

In de workshop gaan we met verschillende oefeningen en meditaties op zoek naar wat het thema controle en loslaten voor jou – en je lichaam – betekent.  Het aanraken is vooral gericht op hoofd, nek en schouders: bij uitstek gebieden waarin ‘controle en loslaten’ voelbaar is.

Je krijgt meer toegang tot je gevoelsleven, waarbij pijnlijke maar ook juist vreugdevolle kanten kunnen worden geopend.  Je zult je meer bewust worden van hoe het bij jou werkt om vast te houden, te ontspannen, het leven laten stromen of om je vrijer te voelen.

De workshop is 2 dagen, zonder overnachting.

 

Workshop Controle en Loslaten

Deze workshops zijn toegankelijk voor Iedereen
2022

Oktober
Zaterdag 1 oktober t/m zondag 2 oktober
Zaterdag en zondag van 09.30 - ca. 17.30 uur
Begeleiding: John Malik van der Rest, Manja Beerens
Lokatie: Son en Breugel, De Paulushoef
Kosten: € 280


Vul onderstaand formulier in voor inschrijving.

Velden met een * zijn verplicht

Ja


Ja
Ja Nee
Ja

Via onderstaande knop ga je naar het betalen van deze activiteit. Na je betaling ben je ingeschreven.