Artikel in Happi kidz

Authenticiteit – Je mag worden wie je bent
(Happi Kidz – Lisette Thooft – september 2017)

Je kinderen opvoeden tot authentieke wezens, ze laten worden wie ze in aanleg al zijn, dat doe je met ruimte en vertrouwen. Een verhaal over schuld en schaamte, over de schat vinden waar het schuurt, over knuffelen en vechten en voet- massages voor het slapen gaan.

Artikelen in The Optimist en de Happinez!

Angst – niets om bang voor te zijn
(The Optimist – Lisette Thooft – december 2016)

Veel mensen zijn angstig en vragen zich af: hoe kom ik ervan af? Is een betere vraag misschien: hoe kan ik de angst accepteren? Hoe wordt er vanuit Rebalancing gewerkt met angst?

Rebalancing – Ruimte scheppen
(Happinez – Lisette Thooft – oktober 2016)
Met enige tegenzin ging Lisette Thooft naar een Rebalancer die haar was aanbevolen. Hij zou haar kunnen helpen zichzelf beter te leren kennen en te ontspannen tot in het diepst van haar ziel. Ze werd zó geraakt door het effect, dat ze nu zelf de Opleiding Rebalancing volgt.

 

Achtergrondartikelen

De Kunst van het Aanraken
Door Jeanine van Deursen

Gravity and Grace: Bodywork’s Basic Principles
Door Nishant Matthews

Lof voor het Innerlijk Lichaam
Door Rob Merkx

Het Inspiratiejaar doet leven!
Door Britt, student

Houd van je Lichaam!
Woorden van Osho

 

Andere artikelen in de pers of op internet

Geest & lichaam in balans! (artikel in Paravisie, januari 2017)
Door het toepassen van Rebalancing is menigeen er geestelijk en/of lichamelijk bovenop geholpen. Om hier mee inzicht in te krijgen, hebben we vier deskundigen geraadpleegd. Wat is Rebalancing? Wat doet het voor je? voor wie is het geschikt? Op deze en andere vragen krijg je hier het antwoord. Klik hier om het hele artikel te lezen.

Bij de pijn blijven (artikel in Vakblad voor de natuurgeneeskundige mei/juni 2014)
Een citaat van de spirituele meester op de website van Rebalancing Nederland zegt: ‘Leer de techniek en vergeet het dan weer. As je diep leert dan is negentig procent gedaan door de liefde en tien procent door de techniek’. Inderdaad is de rode draad in het gesprek dat het er niet zozeer om gaat wat je doet of bewerkstelligt, maar of het met aandacht gebeurt.
Klik hier om het hele artikel te lezen.

Van Denken naar Voelen naar Zijn (artikel in LEVEN! Magazine, december 2013)
Interview met Gert-Jan Lieffering. De mensen die naar de praktijk van Gert-Jan Lieffering komen hebben één ding gemeen: ze lopen vast. Met zichzelf, in relaties, op het werk of thuis. Door middel van Rebalancing lichaamswerk komen ze tot zelfinzicht en diepe ontspanning. Klik hier om het hele artikel te lezen. 

Herstel van de innerlijke Balans (artikel in Green.2, mei 2009)
Wat gebeurt er als het beste van oosterse wijsheid en westerse technieken samenkomen? Dan ontstaat er iets nieuws! Rebalancing, een combinatie van aanraking en meditatie, is zo’n relatief nieuwe methode. Klik hier om het hele artikel te lezen. 

Rebalancing – Je voelt meer dan je denkt (artikel in Massagezaken, 2008)
We denken, allemaal, meestal de hele dag door. Dat is normaal en dat hoeft ook niet te veranderen. Wat wel helpt is je te beseffen dat je denkt, dat maakt je meer bewust van jouw leven. Als je nu ook nog je besef brengt naar wat je ervaart, voelt, in je lichaam, ben je meestal al vitaler en levendiger en komt er meer van jou tevoorschijn. Lichaamswerk en massage nodigen je daarin uit. Klik hier om het hele artikel te lezen. 

Voel! (artikel in Nouveau, juni 2008)
“O, wat hebben we het druk. En dan vooral in ons hoofd. Wat we ons daarbij niet realiseren, is dat al die spanning zich vastzet in ons lijf. Kom daar maar weer eens vanaf. Tijd voor Rebalancing” Klik hier om het hele artikel te lezen. 

 

Zie verder ook de Rebalancing Facebook Pagina en het YouTube Rebalancing Channel