Alice Stenneberg

Hoofdtrainer

Alice heeft een eigen praktijk in Weesp. Zij heeft 25 jaar yogales gegeven in Centrum de Roos in Amsterdam.

Speciale interesse: werken met emoties en hoe die de ingang kunnen zijn naar Essentie en Bodyflow: een manier om via beweging, adem en stem uitdrukking te geven aan wat je voelt.

Opleidingen
Yogadocentenopleiding, massage-opleiding, Rebalancing opleiding, Voice Dialogue voor bodyworkers, Jaartraining Systemisch werk. Sinds januari 2014 student aan de Ridhwan school van A.H. Almaas.

Collega’s over haar
Alice is een creatieve persoonlijkheid die speels en duidelijk richting geeft, en uitnodigt tot hier en nu aanwezig zijn. Haar helderheid en haar precieze manier van formuleren en doorvragen nodigen je uit tot verder onderzoek in al zijn nuances en in diepere lagen.  Ze heeft een diepe afstemming en is kundig, zonder lading, oordeelloos en uitnodigend. Daarbij schept ze een veilige setting voor studenten en cliënten.

“Wat ik zo mooi vind aan Rebalancing is dat het je uitnodigt om werkelijk alles te voelen wat er in je leeft en dat je via een rijk palet aan zonnige en schaduwkanten steeds inniger contact krijgt met wie je in essentie bent.”

Email
alice@rebalancing.nl

Telefoon
0294 – 775 796

Website
rebalancingenyoga.nl